ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vegan eller vegetarian?

/

Hur är det med korven vännen? Älskar du den lika mycket som jag? Jag kan äta korv i alla dess former, det och färs är mina absoluta favorit-mat-ingredienser. Ganska äckligt egentligen men MUMS fillibabba.
Är du vegeterian eller vegan? Tycker du att vi köttätare är äckliga? Alltså när vi köttätare sitter där och gluffsar i oss revben så det finns mat runt hela munnen och alla fingertoppar och sen slickar oss rena runt munnen. Örk…
Jag känner mig som ett vilddjur när jag käkar sånt som revben, räkor, kräftor, grillad kyckling, kotlett och massa annat, men jag älskar den maten. Gnaga ben och äta med händerna, det är min melodi det. Det känns bara så himla äckligt egentligen. Usch.

Igår gjorde jag falukorv i ugnen. Då tar jag och skivar den och sticker ner ost, lök, smör och tomat. Sen strimlar jag över med ketchup, senap och strör över lite ströbröd. I botten häller jag på med krossad tomat och slänger i det som inte fick plats i korven.

Så enkelt och så gott!! 200 grader och tills det fått en fin färg.

Hur gör du din falukorv i ugnen?

41
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00