miras corner

Idag blir det Miras corner, det har vi inte haft på väldigt länge. Förlåt för det…. men nu är vi tillbaka! igår var jag, mamma, min kompis Emilia och hennes mamma Jennie på tivoli. Det var roligt, men dom var lite taskiga faktiskt, det var en karusell jag ville inte åka men sen sa jag att jag skulle åka den då när jag gick fram så sa dom att jag inte fick åka den… annars var det jätte-kul! karusellerna var väldigt roliga, det var jätte fint, maten var good och mamma och Jennie gick  spökrundan, spökrundan kommer på youtube sen så ni vet!!

Tivoli-10

Tjejligan här om Mamma skulle också vara med!

Tivoli-18

Tivoli-3

 1. Men va. Fick du någon förklaring till varför du inte fick åka?

  1. fnulan skriver:

   jag var 1 cm för kort….

   //Mira

 2. Gud vad kul med tivoli! Varför fick du inte åka?

  1. fnulan skriver:

   var typ 1 cm för kort!!

 3. Kamilla skriver:

  Underbart. JAg älskar karuseller och tivoli. Snart är det höstlov och då öppnar Grönan för halloween. Ska bli roligt

  1. fnulan skriver:

   jag har aldrig varit på gröna lund, men låter jätte kul!

 4. Åh, vad roligt att få läsa om dagen ur ditt perspektiv! Att gå på tivoli är verkligen superroligt 😀

  1. fnulan skriver:

   ja! ha ett bra höstlov!

   //Mira

  1. fnulan skriver:

   ja det är så trist attt man inte kan åka allt, mnen när jag blir större ska jag åka vad jag vill!

   //Mvh Mira

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..