Mormor full time job

Lördag, Busy lördag. Jag ska inte sitta här med dig, jag har inte tid alls. Jag har viktigare saker för mig. Jag ska vara mormor. Du vet en MORMOR. M.O.R.M.O.R… Så idag blir det till att sätta på sig förklädet, rulla upp armarna, sätta upp håret i en knut, ha glasögonen på nästippen, rulla köttbullar och baka perfekta kanelbullar.
Det är sånt mormrar gör, i alla fall min mormor.

Vänta nu en sekund, min mormor och mina barns mormor hade/har perfekta hem utan ett dammkorn. Jag får öva lite till. Det viktigaste kan jag i alla fall och det är att vara en närvarande och älsklig mormor. Det är en bragd i sig eller hur.

Barnbarn

Alltså denna lilla älskade älsklings ungen.

20181013 0912146165421604431439980.jpg

20181013 0911504850197247836451435.jpg

 1. Johanna skriver:

  Men va söt ! Man blir alltid lika glad av att läsa dina inlägg ! Hoppaa dagen blev som du ville 😀

  1. fnulan skriver:

   Åh tack, det är det som är meningen! Kram

 2. Mirre skriver:

  Hehe jajjamän toppenbra beskrivning =D. Hur gamal är din dotter då, mamman till barnet =D

  1. fnulan skriver:

   Cornelia är 23 år =) <3

 3. Nilla skriver:

  Åh, vilken sötnos. Hoppas ni har haft en underbar dag tillsammans. Jag har också haft barnbarnen på besök idag 🙂

 4. Hanna skriver:

  Så söt! O du är nog en perfekt mormor med lite damm här o där

 5. Amanda skriver:

  Åh vilken söting! Hoppas ni får en mysig dag tillsammans 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..