Åksjuk

Alltså jag kom ihåg en sak när jag läste hos Sweetwords om hennes åksjuka. Jag började asgarva hysteriskt men det är egentligen ganska hemskt.

När vi var i Turkiet 2005 var Gabriel 6 år och han var jätte sjösjuk. Hela släkten bestämde att vi skulle åka på en båttur med pirater. När jag berättade för min syster Kamilla om Gabriels problem hade hon världens bästa räddning. Hon hade nämligen med sig åksjuketabletter.
YES, dagen var räddad och ungen fick en halv tablett, men det var bara ett problem. Efter 30 minuter uppförde han sig som att han var ett aspackat fyllo! Gabriel satt i morfars knä och skrattade, räknade sina fingrar och flummade. Efter 15 minuter däckade han fullständigt och sov hela båtutflykten!

Ungen missade alltså piraterna, och som 6-åring var det en katastrof! Denna mamman skämdes som bara den över sin aspackade son. Hur tror du mostern kände sig? Jag tror att hon skämdes mest =)

216375_6965018999_4589_n

 1. Amanda skriver:

  Hahaah vilken rolig historia idag kan man skratta åt det men förstår att just då så var det inte så roligt. Hoppas han mådde bättre sen 🙂

 2. Ariella skriver:

  Ni kanske kan skratta åt det idag men förstår helt och hållet a TT ni skämdes då. Stackars sonen som missade allt också

 3. Carro skriver:

  Ojdå vråkade moster ge honom fel tablett eller regerar vissa som honom?Jag tror nog att hon ångrar än idag att han fick den halva tabletten av henne.

  1. fnulan skriver:

   Jag vet inte, rätt tablett men kanska lättpåverkad kille =) Kram

 4. Jennie skriver:

  Hahah va kul historia! Själv fick jag bedövning hos tandläkaren som barn och vinglade i korridorerna 😅

 5. Evelina skriver:

  Åh jag var jätteåksjuknär jag var liten, usch 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..