ANNONS

Åksjuk

/

Alltså jag kom ihåg en sak när jag läste hos Sweetwords om hennes åksjuka. Jag började asgarva hysteriskt men det är egentligen ganska hemskt.

När vi var i Turkiet 2005 var Gabriel 6 år och han var jätte sjösjuk. Hela släkten bestämde att vi skulle åka på en båttur med pirater. När jag berättade för min syster Kamilla om Gabriels problem hade hon världens bästa räddning. Hon hade nämligen med sig åksjuketabletter.
YES, dagen var räddad och ungen fick en halv tablett, men det var bara ett problem. Efter 30 minuter uppförde han sig som att han var ett aspackat fyllo! Gabriel satt i morfars knä och skrattade, räknade sina fingrar och flummade. Efter 15 minuter däckade han fullständigt och sov hela båtutflykten!

Ungen missade alltså piraterna, och som 6-åring var det en katastrof! Denna mamman skämdes som bara den över sin aspackade son. Hur tror du mostern kände sig? Jag tror att hon skämdes mest =)

216375_6965018999_4589_n

14
7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00