ANNONS

Fnulan djurvän och superhjälte

/

Jag måste berätta en så himla mysko sak. I torsdags när min fantastiska städpatrull var hos oss (JAPP det var därför jag var uppe i ottan) så fick jag ett sms med ett foto.
Jo, du vet en liten Rödhake hade nämligen tagit sig i huset och flög runt och bajsade överallt…
SAMTIDIGT får jag se en kompis filmsnutt att hon hade haft en RÖDHAKE som stod och knackade på hennes fönsterruta och ville komma in… Detta hade hänt 15 minuter innan saneringspatrullen skrev till mig. Och vi bor några kvarter från varandra.

Och så idag då…. Då hör jag en smäll på köksfönstret, och vad var det då tror du? JO, en Rödhake!! Alltså….

Rödhake

Jag fick gå ut och ta undan den lille sötnosen så att inte någon katt eller mus skulle ta den. Den var alldeles groggy och ställde sig upp efter en stund.

Rödhake
 Sen hade jag koll så att den fick piggna till i lugn och ro. Och när den började flyga i uterummet släppte jag ut den stackarn.

Rödhake
Mira har numera utsett mig till en superhjälte och djurvän. Herregud jag är så mallig så jag nästan hade kunnat flyga iväg tillsammans med fågeln Rödis.
Och ja, jag har googlat vilken fågelart det var samt hur man tar hand om en fågel med hjärnskakning. Men det behöver Mira veta. Säg det inte till henne är du snäll. Tösen kan väl få tro att hennes mamma vet allt?

29
17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00