Kan för farao inte stava

Du vännen, med handen på hjärtat… Visst stavar du fel ibland? Och visst är autocorrect den stora räddningen även för dig emellanåt? Erkänn! Spela inte fin i kanten nu för jag vet att du ljuger annars.

Dessa ord kan jag bli galen på… Jag vet liksom ibland inte när det ska vara det ena eller det andra
Sett Sätt
Enda Ända
Nåt Nått
Jadå Jaddå
Nycklen (skånskt..)
Speglen (skånskt)
Himmelen
Dom dem, de och de där du vet

Jag ska erkänna att jag blev tokig på Cornelia när hon alltid skev NÅT. Jag tänkte att har jag verkligen en så felstavande dotter. Tills jag för ett par veckor sedan såg att dom även stavade fel på tv:n. Då insåg jag det… ALLA har fel utom jag 😉
Så kära, erkänn, vad tycker du är svårt??

Tur att inte Mira ärver den felstavande genen från Cornelia eller hur 😉

LOADING..