Kära företagsbil

Hej och hå här kommer jag. Jag äger vägen, jag har skit bråttom till min kund som skäller ut mig om jag kommer försent till mitt jobb. Att alla andra ska fram också det skiter jag i. Jag är faktiskt viktigare än alla andra och är kungen av vägen och inte kungen av Kungsan.
På bilen eller skåpbilen står det stolt stora skyltar på vilket bolag jag jobbar för. Det är så coooooolt och bra med reklam. Eller hur!

Eller……?
Nä jag blir tokig på bilar som den ovan. Och vill du veta en sak du som kör som en idiot med ett företags logga på? Det är verkligen INTE någon bra reklam. Tvärtom. Jag skulle inte ringa ett företag som har anställda som kanske gör så att jag hamnar i en bilolycka. Nä, dom kan stanna hemma så vi andra är trygga på vägarna och arbetsgivaren slipper ge sitt företag dålig reklam.

Jag kör mitt vrålåk och vill min arbetsgivare sätta reklam på bilen går det utmärkt. Hon behöver INTE skämmas för jag kör som ängel.

 1. Melissa skriver:

  Folk måste verkligen vara mer försiktiga på vägen.. helt sjukt. Det där med företagslogga gäller ju inte bara bilar, även om man går runt i kläder med jobbloggan på!

  1. fnulan skriver:

   Hahha men så sant!!!! Tänkte inte ens på det!

 2. Emma skriver:

  Allt för många kör som skräp, förstår inte hur företag vågar ha företagsbilar och ge reklam till sina anställda, håller med som du säger, är det ett företag man ser kör som skitstövlar så väljer man inte dom i första taget 🌸

 3. Kamilla skriver:

  Jag blir själv galen på sniglar i trafiken fast barnen och maken säger att jag är en själv. Håller med om att är du ute och kör med logga på bilen är det inte bra reklam att vara crazy i trafiken

  1. fnulan skriver:

   Hahha jag börjar genast sjunga ”Lilla Sniiiiiigel….”

 4. Håller me dig helt. Man är dessutom lite utelämnad när man kör en ”märkt” bil. Bilarna på jobbet står det klart och tydligt att det är kommun bilar, och tyvärr är där vissa som kör som idioter och därför får alla samma stämpel på sig.

  1. fnulan skriver:

   Ja man gör ju skit för alla :/

 5. Ariella skriver:

  Håller med dig helt. De enda firmabilar som får köra fort som faan det är statens bilar utrustade med blåljus!

  1. fnulan skriver:

   Jaaa så sant!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..