ANNONS

Kära företagsbil

/

Hej och hå här kommer jag. Jag äger vägen, jag har skit bråttom till min kund som skäller ut mig om jag kommer försent till mitt jobb. Att alla andra ska fram också det skiter jag i. Jag är faktiskt viktigare än alla andra och är kungen av vägen och inte kungen av Kungsan.
På bilen eller skåpbilen står det stolt stora skyltar på vilket bolag jag jobbar för. Det är så coooooolt och bra med reklam. Eller hur!

Eller……?
Nä jag blir tokig på bilar som den ovan. Och vill du veta en sak du som kör som en idiot med ett företags logga på? Det är verkligen INTE någon bra reklam. Tvärtom. Jag skulle inte ringa ett företag som har anställda som kanske gör så att jag hamnar i en bilolycka. Nä, dom kan stanna hemma så vi andra är trygga på vägarna och arbetsgivaren slipper ge sitt företag dålig reklam.

Jag kör mitt vrålåk och vill min arbetsgivare sätta reklam på bilen går det utmärkt. Hon behöver INTE skämmas för jag kör som ängel.

29
13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00