Med ditt liv som insats….

God Morgon, FREDAG hela dagen och det innebär blogg-jobb för min del. Innan jag sätter igång ska jag till Malmö och träffa Selma på Lotuskliniken. Hon är min underbara gynekolog. Får man säga så om en gynekolog eller känns det fel? MEN hon är underbar och det är ju därför jag går dit!

Denna tanten har antagligen fått någon hormonrubbning så ansiktet ser värre ut än en tonåring med sommarblommande acne. Eller rättare sagt en blomsteräng. Så snyggt och sexigt så det inte är klokt. Det känns som att jag har mens och pms dygnet runt. Min hormonhuvdvärk vägrar släppa taget också. Kom INTE och säg att det är klimakteriet, då blir du blockad på min blogg för evigt. Du får också en förbannelse över dig som innebär att du kommer att ha mens heeeeeela livet, varje dag.

Underbara Selma, alla som går dit ÄLSKAR henne❤️

 

 1. Härligt att känna den lyckan och förtroende!
  Jag har ångest varje gång jag ska behöva uppsköta gyn. Haha

  1. fnulan skriver:

   Ja det är så himla viktigt. Leta upp någon som passar dig!! Kram

 2. Kamilla skriver:

  Härligt att känna sig glad och trygg med att gå till gynekologen. Jag gillar verkligen inte att gå till dem och är mästare på att skjuta upp cellprov. Nu i våras gjprde jag det faktiskt och det var jag så stolt över.

  1. fnulan skriver:

   Neeeeeeeej hoppa INTE över cellprov!!! Billig livsförsäkring!!!

 3. Men åh, vilken skön känsla att ha en sådan positiv känsla för sin gynekolog! Jag själv har sån jäkla rädsla och ångest inför gynekologen. Har blivit kallad på cellprov i 3 års tid men har fortfarande inte vågat gå dit..

 4. Det är A och O att vara nöjd med sin gynekolog.. du öppnar dig både på det ena och andra sättet inför just den där personen liksom 😛

 5. Ariella skriver:

  Så skönt att du hittat en gynekolog som du gillar. Har nog aldrig haft någon som jag verkligen gillat. Ska snart träffa en ny. Få se hur hon är.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..