Energi

Lördag. Det var ett lite tyngre uppvaknande än vanligt. Fråga mig inte varför är du snäll. Det kan ha liiiiiiite med att göra att det var en tjejkväll hos Carina igår. Jag vinade bort hjärncellerna igår så jag vet inte ett skvatt. Jag är dock inte säker *visslar oskyldigt*. 

Herregud vad jag behövde mina tjejer. Den senaste tiden har jag varit expert på att dra mig undan och låtsas att jag inte finns. Det måste ta slut. Jag vet exakt anledningen varför jag gömt mig. Däremot har jag inte modet att säga det högt. Det kanske kommer. Sen. Eller inte. 

Carina har flyttat och vi hade en inflyttningsmiddag hos henne. Hon hade gjort så himla fint. Vi bjöds på sallad och en mumsig hemmagjord Lasagne. Eller hur Carina 😉

Vi har inte träffats sen i våras så det vare på tiden. Det har hänt så mycket i allas våra liv. Stora livsgrejer. Det är ganska coolt att i vår ålder så händer det mer än vad det gör som ung.

Carina var en fantastisk värdinna som bjöd in oss med hela sitt hjärta. Jag är så tacksam att ha dessa tjejer omkring mig. Trots att jag har varit lite frånvarande ett tag så var dom där som vanligt. Det är trygg vänskap eller hur? Nu har jag fyllt på mitt inre förråd med massor av energi.

Och denna efterrätten, den var håll-käften-god. Chokladfondant liksom….

Img 29526616625790281015122.jpg
Säg hej till Carina, Anna-Karin, Alexandra, Christina, Camilla och Moi❤️

 1. Vilken härligt kväll du hade det med tjejgänget. Så god mat och efterrätt ni fick 😍 kan tänka mig att det kanske blev lite för mycket vin 🙈

  1. fnulan skriver:

   Hahha ja, svårt att stoppa när man väl är igång =)

 2. Det är äkta vänskap när allt är precis som vanligt hur lång tid det än går mellan träffarna 🙂 Ni ser ut at tha haft det mega härligt ju 😀

  1. fnulan skriver:

   Ja precis så är det <3

 3. Moen skriver:

  Ser verkligen ut som en trevlig kväll med god mat och dryck. Spara lite efterätt till mig med 😉 Dekorationen på borden är jättefina och lite häftigt med dessa mini pumpor! 🙂

  1. fnulan skriver:

   Japp, jag snodde med mig en bit till dig!

 4. Carro skriver:

  Gud vilket härligt tjej gäng ni verkar vara tillsammans.Önskar att jag också hade turen med att ha ett gäng som kan ses och äta ihop.

  1. fnulan skriver:

   Men det är bara att du kommer! Välkommen!

 5. men så mysigt men en riktig tjejkväll och ett farväl i ett 😀
  den efterrätten hade jag absolut inte i hela mitt liv tackat nej till haha

  1. fnulan skriver:

   Men ska vi inte ta och äta den en kväll? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..