ANNONS

Karma is a bitch Cornelia!

/

Jag har gjort ett bra byte, från fyllekväll med brudarna till en kväll med en liten prinsessa. Jag måste berätta vad jag gjorde mot Cornelia.. Mohahahaha:

Cornelia och Rasmus är ute och äter en romantisk middag och jag skickade en foto till kärleksparet med ett ”Smaklig Måltid” på… Saken var den att det var en bild på Elise blöja… fullsmetad b*js för  att hon hade fått katrinplommon av sin mamma innan hon kom hit. Karma is a bitch Cornelia! Så smaklig spis..

Eftersom livet känns så härligt som det gör just nu så kommer du i andra hand. Så vi hörs en annan dag.. Jag vill gärna prata med dig om en sak som oroat mig sen jag var hos Selma min gynekolog. Kan vi göra det imorgon?

SÅ LIK MIRA!!! När hon skrattar är det familjen ”Oss” hon liknar men en allvarlig Elise är lik pappa. Konstigt.

12
16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00