Karma is a bitch Cornelia!

Jag har gjort ett bra byte, från fyllekväll med brudarna till en kväll med en liten prinsessa. Jag måste berätta vad jag gjorde mot Cornelia.. Mohahahaha:

Cornelia och Rasmus är ute och äter en romantisk middag och jag skickade en foto till kärleksparet med ett ”Smaklig Måltid” på… Saken var den att det var en bild på Elise blöja… fullsmetad b*js för  att hon hade fått katrinplommon av sin mamma innan hon kom hit. Karma is a bitch Cornelia! Så smaklig spis..

Eftersom livet känns så härligt som det gör just nu så kommer du i andra hand. Så vi hörs en annan dag.. Jag vill gärna prata med dig om en sak som oroat mig sen jag var hos Selma min gynekolog. Kan vi göra det imorgon?

SÅ LIK MIRA!!! När hon skrattar är det familjen ”Oss” hon liknar men en allvarlig Elise är lik pappa. Konstigt.

 1. Moen skriver:

  Haha, hade nog inte heller blivit så glad utav din hämnd! 😉 Hon är verkligen sockersöt och bedårande 😀

  1. fnulan skriver:

   Hhaha joooo skitkul ju!!!

 2. Hanna skriver:

  Jag hade inte blivit så glad över din hämnd 😂🤮. Lilltjejen är supersöt 😍

 3. Kamilla skriver:

  Vilken bedårande söt liten tjej du umgåtts med ikväll. Helt rätt hämnd till din dotter. Ha ha ha de måste skrattat på sin middag.

 4. Vilka fanatiska ögon 😍
  Att ”hämnas” är ju alltid skoj. Haha! Och tyvärr tror jah man pratar mer om bajs än vad man tänker på – även vid matbordet. 🙈😆

 5. Yela skriver:

  Haha hämnas får man allt göra ibland 😄 Men måste säga att hon är otroligt söt & vilka ögon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..