Miras mål borde jag ha

MÅNDAG, massor av energi efter en fantastisk helg. Jag har semester tre dagar nu. Det känns helt rätt eftersom det har varit otrolig intensivt på jobbet med mycket kvällsjobb och olediga fredagar då jag prioriterat jobbet. Man gör det som behövs eller hur.

När vi var på Miras utvecklingssamtal frågade Fröken Annie vad hennes mål var. Jo det var att lära sig ”De och Dom och sånt”. Hur många behöver lära sig det? Räck upp en hand! Och tänk att inte behöva ha större mål än så. När kommer alla dumma krav på oss själva?

Förra veckan, gick väl ganska bra ändå?
Mitt mål:
Gå upp tidigt för att hinna FAILED
Mitt mission: Bort med negativt skit & glädjas för andra JAAAA
Min önskan: Att blogglusten håller i sig JAAAA
Min diet: Äta normalt och röra på mig FAILED

Denna veckan, jag ska fixa allt!
Mitt mål:
Att inte ta saker personligt när bittra och negativa människor kläcker ur sig dumheter.
Mitt mission: Mysa på semestern
Min önskan: Mellobiljetter =)
Min diet: Sluta tänka diet och tänka välmående

KLOKA MIRA!

 1. Jättebra mål :D. Smart liten tjej :).

  Så glad att din blogglust håller i sig vännen :). Det är så glädjande för en när man känner så :D. Gällande det där med dieter och hälsosamt liv så är det så förbannat tungt att vara fast i det där träsket, tycker det låter sunt att du försöker tänka välmående istället :). DET är ju det viktigaste att man har ett välmående <3

  1. fnulan skriver:

   Jaaaa jag vill inte släppa taget om er läsare, finaste ni!!! KRAM

 2. de kommer du fixa, ny vecka och nya tag 😀
  men hur söt är inte din dotter med de glädjespridare leendet 😀 <3

  1. fnulan skriver:

   Ja hon är en liten stjärna <3

 3. Johanna skriver:

  Men skönt med semester! Vilken lyx!! Och håller helt klart med dig på dieten. Diet får mig att vilja äta mer fika, godis, osv än vanligt. Välmående är att ta en kanelbulle till kaffet på semestern om man vill eller äta morotsstavar till fredagsmys. Gör det som du mår bra av och inte vad samhället tycker <3 Kramar!

  1. fnulan skriver:

   Tack, fina Johanna <3 KRAM

 4. Jag failade också gällande att röra på mig haha men tanken var god 😉

  1. fnulan skriver:

   Haha så bra att vi kan skratta åt det.

 5. Johanna skriver:

  Alltså hur söt bild var inte det på lilla Mira 😍😍😍☝🏼!!!? Så kul att läsa dina mål , och bloggen hoppas jag alltid kommer hålla i sig 😀 annars blir min vardag riktigt tråkigt ♡

  1. fnulan skriver:

   Men darling, TACK <3 <3 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..