Det blev nåt ändå

 

Jo men sötnosar, ja lite för mycket stress men nu har Fredrik & Mira åkt till familjen i Finspång tills på söndag. Så jag har några dagar att bara vara. Emilias mamma och pappa tog Halloween rundan med våra monster så jag fick packat och fixat till Mira.

Halloween pyssel

Sånt här stressar mig nåt kopiöst… Men barnen har så roligt så jag försöker meditera under tiden.

Vi hängde ut lite svarta spöken vid trappan och kolla nedan… Ett litet tips inför tävlingen i inlägget innan 😉 Vår fina pumpa som är mer möglig pumpamos än nåt annat…

Halloween pumpa

Mira fladdermus

Världens bästa Mira  var en fladdermus

Fladdermus Halloween Mira

Och kompisen Emilia en skeletttjej. Jag sminkade dom så gott jag kunde. Inte super men dom var nöjda i alla fall.

Sen började påhälsningen hos Miras mormor =)

 1. Carro skriver:

  Nu vet jag vart jag ska skicka iväg sonen nästa år för halloween sminkningen 🤗Jag älskar blicken i ögonen på Emilia hon ser riktigt farlig ut.så fina flickorna blev och hoppas att dom gick göra några härliga bus hos folk

  1. fnulan skriver:

   Haha kom du med honom =) KRAM

 2. Emma skriver:

  Haha nu är jag trött… Hoppade på riktigt till när jag såg Emilia. Jisses, sicken blick! Och leendet. Så obehagligt ahhaha

  1. fnulan skriver:

   Hahhahaha =) Då lyckades jag med sminket då?

 3. Kamilla skriver:

  Vilket härligt pyssel ni skapat inför Halloween helgen. Knappt jag kan tro det själv att jag inte ens köpt hem en pumpa. Förra året gick jag loss på tok för mkt på halloween dekorationer så jag nästan skämdes. Skönt när ingen bryr sig mer än jag att vi inte har någon pumpan i år.

  1. fnulan skriver:

   Hhaa ja men du kan få min =)

 4. Vilken söt liten fladdermus 🙂 Jag minns hur roligt det var att klä ut sig och gå och knacka dörr när man var liten! Nästan så att jag önskar att man kunde göra det som vuxen också 😉 haha.

 5. Åh vad roligt med halloween. Förstår att det kan vara ett stressmoment. Jag hoppas verkligen att det kommer några och plingar på hemma hos mig i helgen. Tror inte det kommer några idag tyvärr. Jag tror jag ska gå ner i porten och ställe upp dörren så att barnen kommer in haha 😀 // Petra Elisabeth

  1. fnulan skriver:

   Haha då blir alla grannar glada på dig =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..