ANNONS

Kan du svaret?

/

Shit vad jag är stressad inombords idag. Det verkligen snurrar i huvudet. Det är fullständigt Halloween kaos….. Och packnings . kaos… Och städnings kaos…..Mira och hennes kompis fixar inför kvällens promenad i läskiga kvarter och jag blir alldeles till mig och börjar pyssla järnet mitt i stressen. Så sjukt onödigt. Det kostar att ligga på topp.

Så… du får minsann ta och svara på en gissningslek istället.

VAD PRYDER MIN TRAPPA IKVÄLL?

  1. En fantastiskt fin pumpa som absolut inte möglat och håller på att rasa ihop
  2. Ett par solstolar som väntar på sommaren
  3. Snöskyfflar så att vi är förberedda (eller är det förra årets som aldrig har plockats bort?)

Vinst:…. Pumpan i befintligt skick….  Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Obs det är ej den som syns på bilden nedan..

Dsc09030 11093597113943286747.jpg
48

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00