Black Friday och fullt i soffan

---Inlägget innehåller annonslänkar---

Jag trodde att jag skulle få en lugn kväll på soffan nu när Mira och mannen har åkt norrut. Men tji på den. Nu sitter vi här som en stor och lycklig familj. Jag, Cornelia, Gabriel, Matilda och Elise. Det känns nästan som att jag är otrogen haha.
Jag har tvingat Gabriel att laga mat idag. Jag får nog vänta länge för  det händer väldigt lite här sidan om mig. Både du och jag vet hur det slutar va? Ja….. jag står i köket snart. Vad ska vi säga, inom fem minuter?

Nu till ett erbjudande: 60% rabatt på mina fina väskor hos Alixtra! Istället för ett pris på 2.900 kr blir det 1.200 för BÅDA mina favoriter. Nu kan jag ju köpa i fler färger och jag är sugen på Biori Weekend bagen, så sjukt snygg. På Alixtras hemsida kan du nu hitta utvalda produkter för upp till 70% HÄR. Där kan vi snacka om Black Friday erbjudande. Använd koden BLACKFRIDAY.  Säg det inte till mannen men jag klickade hem 3 par örhängen för 200 spänn…. 70%på alla smycken minsann!

Alixtra

60 % på denna skinn-sköningen, Comet, gör så att det blir Ullaredspris för  guds skull. Läs mitt inlägg om den HÄR.

Jag bara ÄLSKAR min ”Bag-sky” men den finns bara på rea i grå eller oliv. Skitsnygga båda två och 60 % . Jag använder denna till jobbet och som handbagage till resan. Du kan läsa mitt inlägg om den HÄR.

 1. Hanna skriver:

  Wow så snygga väskor. Dock håller jag på o sparar till en annan väska 🙈😍 men smyckena var också fina. Dock har jag nickelallergi så svårt med smycken ibland

  1. fnulan skriver:

   Jag beställde tre par örhängen =) Kram

  1. Smyckena är nickelfria och rostfria ❤️

 2. Kamilla skriver:

  Den ljusbruna var riktigt snygg. Hur gick det klarade du att hålla dig från köket? Sov Gott.

 3. Åh, just det ja! Det är ju Black Friday snart. Det hade jag helt glömt bort 😀

  1. fnulan skriver:

   Du lär få reda på det via din mailkorg 😉

 4. Åh så snygga väskor! Letar själv efter en väska som är mer trunk-aktig men ändå handväska. Du har ingen att tipsa om? 🙂 // Petra Elisabeth

  1. fnulan skriver:

   Åh hon har massor med såna på hemsidan. Kolla gärna den jag vill ha på Alixtra! Kram

 5. Marie skriver:

  Oh den bruna väskan var riktigt snygg verkligen

  1. fnulan skriver:

   Jaaaaa och till det priset… Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..