Alldeles tyst

Hohoooooo är det någon här? Nä, inte i bloggen ni är skitgrymma på att höra av er, men däremot här hemma. Det är så (läs med spöklik ekande röst) tyyyyyst. Jag har ingen att skylla alla snarkningar eller pruttljud på. Allt är mitt. Till och med all disk som står i diskhon och frukostresterna, dom är mina. Bara MINA.

Idag har det varit kaos på jobbet. KAOS. Så det blev ingen ledig fredag för min del. Jag SLAPP iofs att gå till tandläkaren och dra ut två tänder. Tack till någon där uppe. Det var snällt.

Mira och Mannen njuter med familjen i Finspång och dom bowlar, grillar i skogen och umgås. Jag känner mig lite ensam och utanför, men så fick det tyvärr bli denna gången. På eftermiddagen hade jag ett besök inbokat hos Joanna, jag ska berätta om det imorgon vännen. Nu ska jag äta i min ensamhet och titta på Dr. Phil. Det är ganska skönt att se att man är ganska normal ändå..

20181013 0912146165421604431439980.jpg

Jag var och mös med Elise en timme, alltså goa unge!

20181013 0911504850197247836451435.jpg

 

 1. J skriver:

  Ha ha underbart, jag som bor själv kan bli nipprig när jag har besök….för länge. Men jäkla vad jag kan önska att ha nån o skylla min röra på 😂😂. Aldrig är jag nöjd 💜. Ha det så skönt!

  1. fnulan skriver:

   Haha nä men det ska man väl inte vara heller vännen? KRAM

 2. Men vilken sötis! Och grattis till att slippa tandis, det är väl typ aldrig fel 😛

  1. fnulan skriver:

   Ja men han kommer och tar mig senare istället :I

 3. Louise skriver:

  Det lyder som en turbulent dag, hvor der har været fart over feltet. Jeg kender alt for godt de dage! Husk også at tage tid af til dig selv, jeg elsker selv en gåtur med musik i ørerne, det giver mig altid en form for indre ro, når alt andet farer rundt om ørerne på mig 😀

  1. fnulan skriver:

   Jaaa i morgon hoppas jag på en lugnare dag. Tack för omtanken <3

 4. Emma skriver:

  Hahah asså du är så HIMLA CHARMIG. Älskar du uttrycker dig.

  ”Jag SLAPP iofs att gå till tandläkaren och dra ut två tänder. Tack till någon där uppe. Det var snällt.” Fy farao va jag skrattade… Tack för det! Du är grym!

  1. fnulan skriver:

   Men Emma, TACK!!! Vad glad jag blir för din fina kommentar!!!

 5. Visst är det konstigt hur fort vi reagerar när alla andra plötsligt är borta? Istället för att bara slappna av och njuta känns det konstigt att vara hemma alldeles själv 😳

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..