Jaha, var är du nu då Gabriel?

Idag var jag en snäll son-mamma. Man ser nästan aldrig Gabriel här hemma. Han bor i sin lilla källare och kommer när det är mat. Ibland ser du spår efter honom i tvättstugan. Det dyker upp stora högar med skittvätt lite då och då. Ungefär som alla andra tonåringar. Han har alltid (med stor kärlek) kallats Vampyren.

Gabriel Lucy Diner

Vi drog till Lucy´s Diner i Löddeköpinge för att käka middag tillsammans. Gabriel är så härlig att prata med. Jag älskar våra små stunder på egen hand. Mira och Cornelia tar sig platsen och egentiden med mig, Gabriel gör inte det. Då får jag faktiskt ta ansvar för det som vuxen. Jag tror att han behöver mamma tid lika mycket som tjejerna men säger inte till om det.

Gabriel Lucy Diner-2

Äntligen fick han smaka revbenen som vi alla andra åt för ett tag sen. Han var salig!

Gabriel Lucy Diner-3

Fina älskade Gabriel. Matilda ska vara lycklig med en pojkvän som dig. Idag fick du lära dig att tanka. Tänk vad du och mamsen kan ❤️
Men var tog du vägen sen när vi kom hem? Vi åt, pratade och tankade, sen försvann du igen? Han är väl där han brukar, i sin lilla tonårsvärld. Men det är okej ❤️

Gabriel Lucy Diner-4

 1. Ni verkar verkligen haft en riktigt härlig dag! 🙂 Han ser nöjd ut! Hur gammal är han? Om du vill svara såklart! Hoppas helgen är bra för dig! 🙂

  1. fnulan skriver:

   Min fina påg är 19 år =) Och alldeles underbar.

 2. Men åh vad gullig du är mot honom, jag blir så glad. Och det där med att bara komma och lämna tvätt känner jag igen 😉

  1. fnulan skriver:

   Tack fina du!!!

 3. Du beskriver nog de flesta i hans ålder. Jag vet att min mamma och pappa alltid påpekade att de bara såg mig till maten när jag var tonåring. annars hängde jag på rummet, eller var iväg med kompisar. Haha

  1. fnulan skriver:

   Haha så underbart ändå eller hur! Kram

 4. Emma skriver:

  Vilken mysig kväll, ta vara på dom åren ni har kvar med att han bor hemma 💞 Tror precis som du säger, alla barn behöver sin mamma lika mycket, vissa visar det bättre, andra lite mer sällan 🤗

  1. fnulan skriver:

   Ja ska ta vara på varje sekund <3

 5. Åh du beskriver nog varenda tonåring! Jag vet att min mamma också säger att min bror äter med dem (ifall de har tur). Sen försvinner han in på sitt rum haha. Men det går över. Så var jag också för några år sedan och nu är det helt annorlunda 🙂 // Petra Elisabeth

  1. fnulan skriver:

   Ja dom blir stora dom med =) KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..