Var kommer ”Fnulan” ifrån?

---Detta är ett tidsinställt inlägg---

Det är en fråga jag ofta får faktiskt, var kommer ”Fnulan” ifrån. När Melissa skrev en kommentar och undrade så tänkte jag att jag lika bra kan skriva ett inlägg om det.

På förr i tiden- typ stenåldern för sådär 14 år sedan fanns det något som hette DC++. Det var som en Facebook men man hämtade musik och film. Inte jag då eftersom jag aldrig skulle göra något olagligt. Men alla andra såklart.
På det här DC++ Musikfacebooken kunde man vara med i olika hubbar (grupper) och då kunde man chatta i dom grupperna. Jag var fasiken i alla grupper och pratade med ALLA. Som nickname hade jag ”Malinski”. Sen skrev en kille till mig privat:
– Herregud, du är fan överallt
– Ja, svarade jag stolt
– Ja herregud du fnular för fan rundor i alla chattar.

TADAAAAAM jag ändrade genast mitt nickname till FNULAN. Och en annan rolig detalj med DC++ var att det var där jag träffade älsklingen, men det är ett helt annat inlägg.

Och detta är en bild från min första blogg som startades 2010 =)

LOADING..