Pantertanterna och den lilla tigrinnan

Jaha, då satt man här, fattig och trött på Ullared i en liten skogslänga och känner mig helt färdig. Jag, Annika och Cornelia drog iväg i eftermiddags. Cornelia körde, jag jobbade och Annika skrattade. Jo, förresten jag somnade en stund också.

Ullared-6

Ullared-2

Vi bodde i dom nya lägenheterna som heter Skogsgläntan. Alltså… 300 kr/person och då ingår städning, sängkläder och frukost. Men alltså pinsamt billigt ju!

Ullared-3
Annika hade packat ner bubblet  =)
Ullared-7

Jodå vi shoppade, och hade en  tävling om vem som handlat för mest och vem som hade längst kvitto. Jag vann en av grejerna… Gissa vilken

Ullared-8

Mina två bästa  köp, tröjan ovan för 89 kr och jacka med byxa till Mira för 199 kr. Den ska hon ha i skolan så jag slipper dra fram och tillbaka på grejerna.

Ullared-9

Ullared-10

Nä nu ska vi skåla in kvällen och däcka i soffan.
PUSS

 

  1. Jag har så svårt för ullared och så mycket folk, sist jag åkte dit var jag så grymt irriterad, tror det tog två timmar att ens hitta parkering, smockat med folk och trodde seriöst att jag skulle hinna dö och förmultna i kassan ut, läste i tidningen dagen efter att det hade varit besöksrekord 🙃 dröjer ett tag till nästa gång 😅

  2. Ja vad smidigt att bo kvar eller sova natten innan. Härligt att bubbla och fira era fynd.Jag börja bli sugen på en tur till Gekås nu, Senast jag var där är säkert 25 år sedan och då hatade jag loss på stället ordentligt sedan dess har det varit en grej att jag bara inte åker dit men nu är det nog dags.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..