Säg den lycka som varar

Att man ska aldrig få vara jätte-super-lycklig och tycka att allt är fantastiskt- till och med att tandläkaren är det. Minns du att jag ett svagt ögonblick att jag kände eufori när jag slapp gå till tandis? Jag tror att hon har läst det, för kolla vad jag fick….

Skrattar först, skrattar sist eller nåt…. Jag saknar tänder på ena sidan av munnen (ärftligt) så jag har verkligen slitit sönder tänderna på den andra sidan… Suck. Du vet den där sången ”En tannalös gumma”? Det är jag det. Jag kan avslöja att jag började gråta när jag fick tiden.

I eftermiddag ska jag, min fina vän Annika och Cornelia till Ullared. Jag ska faktiskt inte handla så mycket jag vill bara få tid med Annika. Tror du att min kundvagn kommer att vara tom? Nej, jag trodde inte det heller.
Puss på dig, du vet att du är värdefull för mig va?

 1. Jag har dragit ut några tänder och jag tycker inte det är så hemskt..gör inte ont under tiden eller efteråt…på mig
  Det kommer gå så bra så ❤️
  Ha det så mysig i världens bästa Ullared

 2. Åh, vad jobbigt och behöva dra ut tänder. Sånroligt och åka till Ullared med en vän. Kan tänka mig att vagnen blir full även fast du inte ska ha så mycket 🙈 hoppas att ni får en jättebra dag med shopping och mycket skrattat 😃glöm inte bort att du också är värdefull

 3. Euuuh, jag förstår din ovilja att gå till tandis. Ingen favorit här heller… Och dottern ska få tandställning så nu måste jag stå där och vara stark och peppande för henne som inte vill……

  Hoppas det blir en mysig dag i Ullared!
  Kramar

 4. Åh. Ullared. Som jag längtar tills jag kommer iväg. Hinner inte innan jul…
  Ha så kul och låt kortet glöda.💰

 5. Kolla om det finns en möjlighet att du blir sövd. Jag har varit livrädd för tandläkare innan och när mina visdomständer skulle dras fick jag bli sövd. hade inte gått annars.

 6. Jag var livrädd när jag skulle dra ut min första tand för några månader sen, jag grät och hade panik flera dagar innan. Men sen drog jag ut den och nu vill jag dra ut alla visdomständer för det gick så lätt! Enda jobbiga var tiden efter. Men kolla om du kan bli sövd, vissa mottagningar har narkossköterskor men inte alla..

 7. Usch så jobbigt med tandläkaren, jag själv har tandläkarskräck och har inte vågat mig dit på ett år nu 😬 Men det brukar kännas så skönt när man väl är klar där, lycka till fina du❤️

 8. Jag tycker inte heller om att gå till tandläkaren. Livrädd för det fortfarande men hoppas du får en bra stund på Ullared och handlar loss 🙂

 9. Rycka ut tänder med lokalbedövning 😉
  Hoppas att det går bra för dig den 20. Ska du få något nytt istället så behöver du inte bli en tandlös gumma 🤗🤗

 10. Har varit med på en sådan op idag, =D. Det brukar gå så bra så, eller det har det gjort varje gång, inget som gått illa sedan jag började där för 1år och 2 mån sedan och vi kan göra 2-3 op i veckan ibland =D, det kanske kan vara lugnande att höra =D

  Roligt att åka till Ullared även om man ej ska hadla så mycket

 11. Absolut inte roligt att gå till tandis. Måste dock säga att jag bara haft bra erfarenheter med tandläkare i Sverige. Det kommer säkert gå jättebra ska du se. Kram 😊❤️

 12. Tror det bara är jag som gillar att gå till tandis, men de har nog med att jag aldrig haft problem med mina tänder så.. Däremot käken 🙁

  Klart man hänger med om man får tid med sin bästis, det är ju mysigt att hitta på saker ihop 🙂

 13. Bu för tandläkarna. Har själv 4 egna tänder kvar och inte ens decär okej. Så jag vet hur kul sådana besök är.
  Bä för Ullared. Jag åkrr alltid dit med en förliten bil, för det kan väl aldrig vara så att jag handla för mycket.

 14. Vad tråkigt med dina tänder, tycker inte heller om att gå till tandläkaren för vi har också dåliga tänder i familjen. Känner mig alltid så dömd när Jag går dit dessutom.

 15. Åh fyfan, jag var tvungen att laga ett hål för ett tag sedan. Problemet är att jag klarar inte av någon form av bedövning.. blev inte heller speciellt glad när jag fick veta att jag behövde göra det. Men, hörru, du är grym och det kommer gå bra <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..