ANNONS

Kvinna i nöd

/

Hallå kan du hjälpa en kvinna i stor nöd? Alltså jätte stor nöd. Inte nöd nödig nöd utan nöd. När jag jobbar typ dygnet som jag gör just nu finns det bara en avkoppling för min del som funkar. Jag ”lyssnar”  nämligen på tv-serier. Det är så jag hämtar ny energi och vilar. Jag ser nästan aldrig på tv men jag plöjer allt på Netflix, Cmore, Viaplay, SVT play och HBO. Det finns inte mycket jag inte sett. Jag klarar absolut inte av att se ett avsnitt i taget och vänta en vecka. Då dör jag nästan av stress eftersom jag måste hålla reda på mer än vad jag behöver i stressen. Nä plöja flera säsonger är min melodi.

Så älskade fina besökare på denna sida. Shooooot ge mig dina favoriter som jag bara MÅSTE se (eller lyssna) på. Mina stora favoriter har varit: Breaking Bad, Suits, Tudor, House of Card, Greys med mera med mera med mera…..
Jag gillar inte svenskt eller komedi er som Modern family. Ja jag vet jag är skitkonstig…

Jag har förstått att jag har en hel del nya följare här inne, KUL! Jag tänkte berätta var du mer hittar mig om du inte får nog Instagram @fnulan Facebooksida Youtube (dock ej jätteaktiv)

Gåsamiddag-8
77

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00