Skippar nog kaffet

Morgon…. Suck….. natten var alldeles för kort igen. Men även om den hade varit längre att jag nog inte sovit mer ändå. När mannen och Mira åkte till skolan (jag jobbar hemma denna veckan) så sa jag stolt.
– Jag ska dricka en kopp kaffe och sen ska jag gå ut och gå en lång runda innan jag börjar jobba. 
Nu sitter jag här och är kaffesugen som bara den.

Jag undrar om kaffesuget går över eller om jag måste ta den där promenaden i alla fall. Det är väl lika bra att få det gjort innan hjärnan vaknar till liv och undrar vad det är för fel på mig.

 1. Säger som Nike – Just do it!
  Din sida är btw livsfarlig för min ekonomi. På vänstra sidan av din blogg så är det snygga kläder från Shein och till höger sjukt fina stövlar från Bon prix.
  När jag tänker efter så är det iofs då passande att en nätcasino reklam var högst uppe när jag scrollade ner .
  Fnulan, tog du promenaden i morse?

 2. Varje (ösregn undantaget) morgon när barnen är på plats i skolan ger jag mig ut på en promenad. På med skönaste kläderna och bästa skorna, ljudbok eller podd i öronen, sen går jag. Är det ont om tid blir promenaden bara en halvtimme och är det gott om tid kan jag vara ute lite mer än en timme. Nu skrev jag varje morgon, det är inte helt sant. Är jag upptagen direkt på morgonen klämmer jag in turen under dagen när det finns plats. Utan promenad blir jag tvär, behöver få röra på benen.
  Hoppas att du tagit dig ut idag!
  Kram

 3. Jag tycker också att det känns som jag kan sova flera timmar till.. Vill mest gå i ide. Idag gör jag som dig, jobbar hemifrån det är så skönt. Har fått undan mycket, nu när man sitter själv o folk inte ”springer” förbi ens rum så mycket =)

 4. Det går nog över, men det är gott med kaffe. när jag går upp måste jag ha mitt kaffe för att komma igång och få bort lite av tröttheten. Tycker det är gott med kaffe när man har vaknat 🙂

 5. Kaffet går inte att hoppa över! Det är ett måste, för att kroppen (och hjärnan) ska kunna fungera överhuvudtaget! Så, hoppa aldrig, någonsin, över kaffet. Skippar hellre promenaden än mitt morgonkaffe! Så är det!

 6. Det låter så himla härligt att ta sig ut på en promenad på morgonen men jag får aldrig till det, är för lat. Är glad att jag kan promenera till och från station/skolan för att få lite vardagsmotion iallafall =)

 7. Ta en kopp kaffe före promenaden, och en kopp efter promenaden!😆 Det är den ultimata kombon för att pigga upp sig på morgonkvisten! Hjälper inte det återstår bara en iskall dusch!😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..