Vad är det mest älskvärda du gjort för dig själv?

Channelle ställde en fråga; Vad är det mest älskvärda du har gjort för dig själv? Direkt när jag läste frågan visste jag svaret, där fanns ingen tvekan. En dag insåg jag att jag var viktigare än någon annan och tog ett tufft beslut. Ett beslut som satte mina barn i en fruktansvärd situation, men jag visste, att det skulle vara det bästa. Jag bestämde mig för att skilja mig.

Det var inte längesedan Cornelia tackade mig för att jag vände ryggen mot min olycka och valde min egen lycka. Hon sa att det var den finaste gåvan jag gett henne och Gabriel. Cornelia hade minnen av en ledsen och grå mamma som aldrig skrattade. Den mamman finns inte mer idag. Min lycka blev deras lycka.

Det mest älskvärda jag gjort mot mig själv var med andra ord att våga älska mig själv och sätta mig i första rummet. Jag tog steget från ett destruktivt förhållande. Det var även det mest älskvärda jag gjort mot Cornelia och Gabriel. Efter ett tag kunde jag se att det jobbigaste beslutet jag någonsin tagit var det rätta. Både för mig, barnen men också mitt ex.
Vad är det mest älskvärda du har gjort för dig? Berätta!


Mitt liv blev så mycket roligare när jag lyssnade på mig själv. Tänk…

 1. Meeen ååh vad fint😭😍❤
  Jag tror faktiskt också att det är bättre att skilja sig för sin egna skull än att tro att man måste vara ihop för barnens ”skull”! Det blir bättre i längden även om det är tufft precis då! Kramisar❤

  1. fnulan skriver:

   <3 Ja det är verkligen så och inget "hitte-på". Kram fina du!

 2. Viveka skriver:

  När jag såg rubriken tänkte jag genast på min skilsmässa. Äntligen fri efter 42 års äktenskap! Även om jag inte har hälsan så har jag aldrig mått bättre än idag 🙂

  1. fnulan skriver:

   ja det är en magisk känsla av frihet!!

 3. Mina föräldrar hade precis gått bort och hamnade i anorexia.. Lyckades kämpa upp igen och bli starkare än någonsin.

  1. fnulan skriver:

   Fy vad ledsamt att läsa <3 Men vad bra att du gick din väg.

 4. Agneta skriver:

  ❤️
  Till nåt helt annat.Har du visat hur ditt kök blev?

  1. fnulan skriver:

   Nääää jag har ju inte det. Jag väntar ff på köksfläkten =) Så det kommer. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..