ANNONS

Vad är det mest älskvärda du gjort för dig själv?

/

Channelle ställde en fråga; Vad är det mest älskvärda du har gjort för dig själv? Direkt när jag läste frågan visste jag svaret, där fanns ingen tvekan. En dag insåg jag att jag var viktigare än någon annan och tog ett tufft beslut. Ett beslut som satte mina barn i en fruktansvärd situation, men jag visste, att det skulle vara det bästa. Jag bestämde mig för att skilja mig.

Det var inte längesedan Cornelia tackade mig för att jag vände ryggen mot min olycka och valde min egen lycka. Hon sa att det var den finaste gåvan jag gett henne och Gabriel. Cornelia hade minnen av en ledsen och grå mamma som aldrig skrattade. Den mamman finns inte mer idag. Min lycka blev deras lycka.

Det mest älskvärda jag gjort mot mig själv var med andra ord att våga älska mig själv och sätta mig i första rummet. Jag tog steget från ett destruktivt förhållande. Det var även det mest älskvärda jag gjort mot Cornelia och Gabriel. Efter ett tag kunde jag se att det jobbigaste beslutet jag någonsin tagit var det rätta. Både för mig, barnen men också mitt ex.
Vad är det mest älskvärda du har gjort för dig? Berätta!


Mitt liv blev så mycket roligare när jag lyssnade på mig själv. Tänk…

14
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00