ANNONS
Integritet på Tailsweep

Helgens stora AHA

/

Måndag och jag är helt off i hjärnkontoret efter en sömnlös natt. Jag låg och tänkte på all kärlek som du skänkte igår. Oscars Pappa Göran berättade att de var så glada för all omtanke de fick igår. TACK till alla som på det sätt de kunde hjälpte till. Jag hoppas att fler vill hjälpa mig att hjälpa.

Okej till helgens stora AHA upplevelse. Ja, jag känner mig skitdum men det är helt okej. Kolla på bilden jag tog igår när jag och vännerna käkade brunch på Scandic Star i Lund. Ja men titta noga…

brunch scandic star Lund

Det är BRYSSELKÅL, alltså det växer på en ööööö stam eller nåt? Visste du det? Jag vet inte hur jag trodde att det skulle växa egentligen. Jag tror att jag trodde att det skulle komma som ett blomkålshuvud eller en och en kanske till och med som en blomsterbukett. Jaja, tänk vad man lär sig. Jag tycker fortfarande att det är skitäckligt hur fint det än växer..

47
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00