Hej vännen har du också tagit dig en tupplur på soffan som jag? Jag är dödens trött men kör på ett tag till =)

Mira var och shoppade med sin mormor och morfar och när hon kom hem var hon helt i extas. Alltså det var så roligt och kul enligt henne.
– Och vet du en sak Mamma, det allra bästa var att jag har fått något heeeeelt gratis! Utan att betala, det är ju världens bästa och snällaste affär….. Tänk att tidningen kostade ens en krona!

Ja du Mira, jag lovar att du kommer att få många såna fantastiska gratis tidningar i ditt liv. En dag så står det ”Ingen reklam” på din brevlåda också. Jag lovar.

Det var denna fantastisk tidningen som var aaaaalldeleeeees gratis! Så givmilt =)

 

 1. Amanda skriver:

  Jag tog mig också en tupplur igår på soffan, så skönt! Haha ja men så är det även om man inte vill ha tidningar så får man de ändå…. gratis 😀 kram

  1. fnulan skriver:

   Ja visst är dom snälla.

 2. Jag var såååå nära att precis som du ta mig en tupplur i soffan tidigare, men något mirakel skedde som gjorde att jag lyckades hålla mig vaken. Haha!

  1. fnulan skriver:

   Lyllo dig =))))

 3. Kamilla skriver:

  Underbart när grattis är både gott och bäst. Bra frisyrtips tror jag att det brukar vara i de tidningarna. Ha det gott

  1. fnulan skriver:

   Ah jag kanska ska titta =)

 4. Åh hahaha vilket underbart och naivt sätt att se på världen! Önskar att man kunde se världen som ett barn ibland. Typ att reklam är gratistidningar som någon är snäll att ge en haha 😀 Hoppas det aldrig går ur 🙂 // Petra Elisabeth

 5. Yela skriver:

  Haha men nej va gulligt! Kommer bli mycket lycka över gratistidningar för henne framöver då 😃 (om hon inte hinner tröttna haha) Vilken underbar bild på er också!

  1. fnulan skriver:

   Tack finaste!°!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..