ANNONS

Varför var Tareq Taylor alldeles generad?

/

Ja jag vet, suddiga mobilbilder men vad gör man när finkameran mystisk nog slutat fungerar? Jag hatar dåliga bilder. Det kan väl aldrig vara mitt fel att kameran gått sönder? Eller?

Ikväll var det dags för mannen att uppleva födelsedagspresenten, En Julshow, på Stjärnteatern (Scandic Star i Lund). Våra fina vänner Johan och Annika följde också med. Stjärnteatern är så himla fin! Jag har dock aldrig blivit ”underhållen” där tidigare.

Stjärnteatern
Mannen var glad, hans landsman Anders Ankan var ju med. Han skulle äntligen gå på en föreställning där han förstod språket =)

Robin Paulsson

Jag hade min landsman Robin också på plats som agerade talkshow värd som han brukar. Han är bäst på det han gör!

Anders Ankan

Det var som en talkshow live med dessa tre. Ankan är så otrolig på det han gör, alla gånger!
Och självklart kom en av mina idoler… Japp, Filippa Bark.

Filippa Bark
Filippa Bark påminner verkligen om…. haha MIRA!

20181206_185606

Även trevliga Tareq Taylor kom på besök och berättade om sina jular. Vet du att han lagar all mat till kommande Stjärnorna på slottet? Jag har haft äran att bli bjuden på hans middag en gång, det var grymt bra!!
Jag ska vara tyst nu för jag förstår att du vill veta vad som gjorde honom extremt generad.

Tareq Taylor

Det var faktiskt väldigt roligt, Robin hade nämligen hört att Tareq träffat en tjej som hade honom som frikort och hon ville att han skulle skriva det i den kokbok hon köpte av honom…. Men det var inte slut där… Nä du förstår, tjejens kille kom nämligen också och bad honom skriva till i boken att det i så fall gällde både hans tjej och honom själv 😉 Hahahaha

20181206_192558
Ja det var en väldigt trevlig kväll som avslutades med allsång och en råmande ren på scenen. Hysteriskt kul! Det var antagligen inte sista gången jag var på Stjärnteatern. Dom har mängder med roliga happenings har jag upptäckt.

Du har nog förstått att jag älskar teater och kultur och går på de flesta premiärer i Malmö. Nästa är Snödrottningen på Malmö Opera och sen blir det Arlövs revyn i januari.
Jag vill tips om en sak som händer i helgen på Malmö Opera i helgen till förmån för Musikhjälpen. För endast en hundralapp får du uppleva en konsert och känna på magin på Malmö Operas scen på lördag. Och på söndag är det dance battle som tar över Malmö Opera. COOLT! ”Tyvärr” har vi kalas hela helgen annars hade jag absolut gått dit båda dagarna.
HÄR kan du läsa om mina teaterupplevelser.

12
8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00