När kaffe smakar skit

Måndag, det blir många koppar kaffe. MEN en sak ska jag berätta. Jag har länge gnällt på att kaffet på jobbet INTE är gott. Jag har sagt till kollegorna att det smakar beskt och bittert och så surat.
Sen slog det mig…
Det är väl inte konstigt att det smakar skit. Vad är det sista jag gör innan jag går till jobbet och slår på kaffeknappen?
JO, borstar tänderna nu! Inte konstigt att det smakar blaj…

Jag måste på något sätt lösa detta gigantiska världsproblem. Ska jag skita i att dricka kaffe på jobbet, eller gå upp tidigare och slurpa i mig hemma, eller helt enkelt dricka det där äckliga bittra kaffet?
Nä minsann, det går inte. Jag tar den bästa lösningen.
Jag skiter i att borsta tänderna istället 😉

SJÄLVKLART skojar jag!! Jag måste borsta tänderna så jag får helt enkelt dricka kaffe hemma istället =)

 1. Mammsen skriver:

  Själv tror jag på tunnare kaffebönor…. Jag kan inte äta frukost och dricka kaffe utan att ha borstat tänderna på morgonen. Efter frukost borstar jag en gång till och har inga problem att dricka kaffe på jobb igen, men shitt vilken dålig andedräkt man får av kaffet sen…..behöver tandborste med mig till jobb. Du kan ju kanske välja en annan mildare tandkräm på morgonen innan kaffet om minten strular för dig.

 2. J skriver:

  Hm, hur nära har du till jobbet? Eller hur Stark tandkräm har du??? För det här känner jag inte igen 🤔. Kram

  1. fnulan skriver:

   Hahha supernära!! Tar fem minuter att gå =)

 3. Johanna skriver:

  Hahah, eller så borstar du tänderna tidigare så du får dricka kaffe på jobbet utan att tandkrämsdoften är kvar 😉 Kram <3

  1. fnulan skriver:

   Men ååå kan ju inte ändra vanor sådär bara.. 😉

 4. Hahaha vet du att min första tanke var att du skulle skita i att borsta tänderna!! 😀 Men det kan man ju inte göra om man inte vill hålla folk på avstånd! 😀 Men nåt som smakar ännu värre är apelsinjuice efter tandborstningen!

  1. fnulan skriver:

   Just nu vill jag absolut ha folk på avstånd hahaha

 5. Jag tycker alltid att kaffe smakar illa. 🙂 Har aldrig lärt mig, blir väl aldrig vuxen på riktigt. 😛

  1. fnulan skriver:

   Haha men du får dricka något annat gott =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..