En styck fyllekaja på julfesten

Elise och Cornelia var också på plats på vår julfest igår eftersom Cornelia jobbar som assistent hos oss. Men så pinsamt, alltså den där Elise hon uppförde sig som värsta fyllekajan. Du vet hon spillde ner sig, åt med händerna, skrek och skrattade om vartannat. Hon skulle tafsa på allt och alla, helst av allt dra alla karlar i skägget. Framförallt så rykte det till konstigt i hennes kropp när musiken spelades. Så kan vi ju inte ha det, så sjukt pinsamt alltså. Eller vänta, det är väl så de flesta beter sig på julfesterna med jobbet?

20181215 0935554862340668220187369.jpg

Jag älskar när vi har julfest med jobbet men det är så mycket fixande och trixande. Vi hyr en lokal och de lagar maten men allt annat fixar vi. Det är VÄLDIGT mycket jobb, men de 60 som var där verkade väldigt nöjda. Min mage är nöjd efter Jansson och brunkål. LOVE IT.

20181215 0936481848076612067078181.jpg

Tack gode Luciagud för Miras skull. Igår var det sista luciatåget för i år, det sjunde med andra ord. Vi hade julfest med mitt jobb och de fina kyrko-körs-ungarna (och några vuxna) kom och lussade för oss. Alltså vad duktiga dom var! Magisk stämning och så mycket värme. Det bästa på hela veckan. Många av våra anställda och brukare sa att det var det bästa luciatåget någonsin.

Gullunge, nu är det ett år till nästa omgång. Mira ville gärna att jag skulle visa er en slow-mo film hon gjort. Eller vad det nu heter..

 

 

 1. Haha härligt att det blev lite knasigt! Mysigt med julfirande och ett lussetåg! 😀

 2. Sara skriver:

  Jag tycker att du ska berömma henne för videon, inte alla kids som fixar en sån (tror jag iaf jag är ju den mest otekniska i universum så jag kan ha fel).
  Julfester är jag så dubbelt inställd till sen mina år som servitris. Alltid är det någon på ett företag (ofta samma person år efter år) som blir alltför full, totalt ohyfsad och gapig. Jag förstår inte hur man kan göra om det gång på gång liksom? Man måste ju må dåligt dagen efter, eller?

 3. Jadu, hon är ju lite sötare än de vuxna som beter sig så hahah. Shiiit vad långt och tjockt hår Mira har!!

 4. Emelie skriver:

  Men så söt Elise var på festen! Kul att hon gillar mysig så mycket, det gör våra döttrar också, även som små! Så fort musik spelas så ska de dansa 😄

 5. Mirre skriver:

  Haha där man är sådär söt får man allt taffsa fritt =D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..