Undercover boss

Haha men alltså på riktigt Jag har en väldigt stor och viktig fundering som jag får varenda gång när jag ser Undercover Boss. Du vet det där programmet när högsta chefen klär ut sig för att kunna arbeta med de som verkligen arbetar ute på fältet för att få veta alla grejer som inte är bra inom företaget.

Det största problemet de företagen har är att de anställda inte ens vet vem deras ledare är…. Snacka om frånvarande ledarskap.
Hur kan man inte veta att det är sin chef, Koncernchef, VD, The Big Boss eller vad som? Har du någonsin jobbat på ett arbete där du inte vet vem det högsta hönset är?

Så mitt tips till de ledarna som är med i det programmet. Bli närvarande… Det kommer man ganska långt med.

Screenshot 20181218 192815 instagram7481581142683347897.jpg

Idag kom en av mina anställda in på kontoret med en blomma till mig för att hon var så tacksam för allt jag gjorde för henne. Jag började lipa… Det betyder mycket för oss i en chefsituation att faktiskt höra att man gör något bra. Det är sällan vi ”chefer” får höra det, men många anställa förväntar sig ofta att få höra det från sin närmsta ledare. Börja berömma chefen du med, hen är också en människa.

 1. Madde skriver:

  Jag vet inte 🤣 är anställd på kommunen och ingen vill ta ansvar då det gäller.Alla skyller på alla då inget funkar 🤣🤣🤣🤣

 2. Amanda skriver:

  Har kollat på det programmet några gånger och jag tycker det var rätt bra, men det är många som sliter men som du säger en chef som bryr sig och är närvarande kommer man långt med. Aww vad gulligt av personalen då vet man att man är en bra chef 🙂 <3

 3. Emma skriver:

  Har aldrig sett eller ens hört talas om programmet, men det gör mig lite mörkrädd att man inte ens har koll på vem ens chef är, jag förstår att man, om man jobbar på ett grymt stort företag, kanske inte har koll på alla chefer mellan ens närmaste chef och vdn, men alltså man borde ha ett litet hum på vem som är the big boss där man jobbar 🙄 Men nästan lika illa åt andra hållet, hur mycket gömmer inte sig vdn från sina anställda om dom inte ens kan känna igen honom 🤔

  Vad gulliga anställda du har, är säker på att du är en grym chef eftersom du är så sympatisk. Kram 💞

 4. Jag hade nog inte kunnat arbeta utan att veta vem min chef är!! Ussch får ju nästan rädsla för det bara av att läsa om det. Så fint att du fick det av personalen, då är du en bra chef! 😀 Kram

 5. Sarah skriver:

  Det programmet är roligt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..