Kan man vara smartare?

God Morgon min sköna. Är du sugen på ledighet precis som jag är? Sova länge och dra sig i morgonrock hur länge man vill, helst hela dagen.
Jag ska berätta en grej för dig, en hemlis. Kan du hålla det för dig själv, säg det inte till nån. Lova! Jag kan inte sova utan tv:n på i sovrummet… Det går inte, jag får ångest. Det tillkommer dock ett problem till. Tv:n i sovrummet är till höger för mig men jag kan bara sova på vänster sida. Ja men jag sa ju det, jag är lite dum i huvudet. Men, detta geni kom på den briljanta idén gjort för en nobelvinnare. Kolla…

mira-8

Tv:n om jag kollar rakt fram typ. Men så kom jag på det. Jag öppnar upp min garderobsdörr…. Vad händer då?… Håll i dig….

mira-9
Tadaaaaaaaaam tv:n speglar sig i garderobsdörren! Jag kan alltså ligga på vänster sida och kolla (sova) och titta (lyssna) på tv =))) Jaaa jag vet jag är ett geni!
Nu kan du börja applådera, var så god!

LOADING..