Fisigt besök

Reporänta, banken, skriva om lån, terminsavslutning, fika med kompis, städning och försök till brunkålslagning. Ja, det var min dag det. Hur har din dag varit? 

20181220 1834483703528683841119217.jpg

Just det jag har gjort två olika sorters kålpudding, en med nötfärs och en med kycklingfärs. Och detsamma med köttbullar. Det smarta är att göra massa gegga sen delar man upp det till de olika sorters färsarna. Smidigt som tusan. Och det låter så bra med att man gjort fyra olika sorter eller hur =)

Mannen, svärsonen och sonen jobbade allihop till åtta på Mediamarkt ikväll så Cornelia och Elise kom och käkade kålpudding med oss. Jag vet iofs inte vem som vädrade rumpan mest, jag misstänker att den minsta rumpan gjorde de värsta oljuden.

 1. Åh kålpudding! Det är ju bara så gott! Får jag komma? 🙂

  Vilken underbar bild!

 2. Sandra skriver:

  Underbar bild ❤ så mycket kärlek ❤
  Kålpudding har jag inte ätit på länge, men det är så himlans gott 👍

  1. fnulan skriver:

   Ja den blev så fin, det tycker jag med <3

 3. Marie skriver:

  Ohh nostalgi kålpudding så gott, det gjorde mamma och pappa mycket och det är ju så gott då man gör det själv =D, ja lite fis får det vara värt =D

 4. Hahah vilken blandning, jag måste nog börja planera inför julbordet nu inser jag haha

 5. Kamilla skriver:

  Vet att när jag var liten var det ända jag åt i ett års tid kålpudding och kåldolmar. Med massvis med lingonsylt. Nu var det många år sedan jag åt det. Erkänner att jag blev lite sugen på att prova igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..