Som vanligt…

Okej, idag var det stor fixar dagen men vad blev det istället? Jo jag gick till ”Nageltina” och fixade naglarna utan BH och mascara under ögon från gårdagen. Jag sprutade snabbt lite parfym under armarna så att inte Tina märkte något.
Klockan är 16:00 och Mira sitter fortfarande i pyjamasen för det var hennes dag idag bestämde hon. Så gott!!!

En sak hade vi i alla fall bestämt, vi skulle slå in alla julklappar (förutom Miras såklart). Mira har tjatat i en vecka men äntligen fick jag loss tummen ur storbaken. Kolla så mysigt vi har det, men varsin bit choklad och vi tittade på film samtidigt….

20181221 1532082960049046246120985.jpg
Men… men… men…. Medan ljuset försvann från himlen försvann något mer…..

20181221 1540111782173664874173757.jpg

Jaaaa ser du inte? Mira tröttnade efter typ tre paket. Så nu sitter jag här själv och tittar på Vaina och slår in alla klappar. Som vanligt. Hon var dock snabb med att äta upp chokladbitarna innan hon gick ifrån bordet.

20181221 1540277549827630419890840.jpg

Tsss…. latfis är hon =) Kolla så fina mina naglar blev, lagom både juliga och nyåriga!

20181221 1532556384234559686797739.jpg

 1. Hon vet ju vad som är viktigast, chokladen… 🙂
  Här försvann dagen också och med den allt jag tänkt göra. Blir nog ingen dammsugning idag heller för mig, så synd eller hur? 😉
  Snygga naglarna blev!!

 2. Tre paket? Herre jistanes det räcker väl? Vi vill ju inte att hon överanstränger sig ju😉
  Och hon hjälpte ju iaf till med chokladen så hon gjorde ju något viktigt😉
  Galet snygga naglar. Själv kör jag just nu med en stil kallad ”till-hälften-avflagat-julrött”!

 3. Haha läste ”tittar på vagina” haha… jag är inte frisk 😅 hade jag inte slagit in paketen direkt här hemma så hade grabbarna letat fram dom och tittat! Snygga naglar! God Jul på er 🎄🎁🤶🏼

 4. Men jag vill också ha fina naglar 🙂 men vi får ju inte ha något material på dom. Mira gjorde ju det viktigaste, åt upp godiset så klart hon gick då det var klart 😉

 5. Haha.. känner igen det där. Barnen tjatar om att de vill göra något och sen ger man med sig och tänker att ja vi får väl göra det tillsammans då. Sen är det roligt för dem i ca 3 minuter. Sen sitter man där i kaoset själv… haha!!

  Naglarna blev ju skitsnygga!!!
  Sånna vill jag med ha juuuuu 🙁 *avis*

  Ha en fin fredag

  kram kram

 6. Men vilka snygga naglar vännen! Också slått in paket idag men dom var inte i närheten av så fina som dina haha 😄 Jag och tålamodet är inte direkt vänner 😄

 7. Naglarna blev jätte fina <3 Åh, schysst att lämna efter 3st hahah. Jag och sambon har också haft en del mysiga stunder med paketinslagning nu senaste veckorna 🙂

 8. Haha barn är riktigt duktiga på att tjata till sig saker men tröttnar sedan lika fort att göra sakerna.Vad smart av henne att äta upp chockladbitarna innan hon lämnade bordet.Shit vilka snygga härliga glittrande naglar

 9. Att gå utan BH är ju det skönaste som finns <3 så det gjorde du rätt i! Haha ja det ser mysigt ut synd bara att hon tröttnade. Men då kan du slå in hennes också 😉

 10. Så brukar det vara här hemma också när klapparna ska packas in att alla ska hjälpa till osv så satt jag där ensam och alena. I år kör jag en annan taktik jag packar in dem efter hand.

 11. Snygga naglar!! 😀

  Det är väl lite så med barn, att dem bara är med en liten stund, sen tröttnar dem! 😀 Men man får njuta av stunden (menar ni som är föräldrar) precis som jag gör när syskonbarnen är med iaf en stund på saker och ska vara delaktiga! 😀

 12. Hahaha, tänk om jag också hade fått choklad för att slå in julklappar, då hade jag nog gjort det tidigare än typ 15 minuter innan det är dags att ge 😅

  Mascaran var ju nästan på plats, flyttat sig några millimeter men sånt händer ibland 😂🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..