Miras julcorner

Mira skriver:
Idag är det bara 3 dagar kvar till julafton! Man vill ha en ultimat julgran nästa år men ens mamma säger ”NEJ” men jag och pappa har redan bästemt att ha den legendariska o bästa julgranen EVER!

Men nu tänker ni ”men det heter ju Miras julcorner”. Ja ni har helt rätt för det är ju snart julafton så har bestämt att detta av Miras corner ska idag heta Miras julcorner.  Men.. min chocklad julkalender var är den? Å juste har inte fått en.

Men nu ska inte jag bara babbla om mig själv, nu ska jag babbla om skolan!  Vi hade julavslutningen men rättare sakt terminavslutning vi sjöng välkommen hem och alla till sammans (alltså 0,1,2 och 3 oss) sjöng jullov. Och vi fick en julkula som man hade ritat så sa man ett ord om varandra men inte sig själv på min hade alla i min klass sagt det här om mig : Bra på matte, skrattar mycket, trevlig, knasig, snäll, glad, strålar, fin, positiv, formulerar sig väl, ger kärlek, omtänksam, vänlig, fantasifull, ideespruta och bästa vän! det var allt för idag! Tack och adjö!

//Mira

20181222 1746493544997599513243583.jpg

Mamma Malin skriver:
Idag fick Mira sätta stjärnan på toppen av granen. Och vet du en sak, den där chokladkalendern har varit en miss i år. Mormorn till Mira GLÖMDE en livsviktig tradition till barnbarnen. Fy och skam haha

20181222 1747134566565165739717718.jpg

 1. Äh, nu tycker jag faktiskt att du har rätt att kräva TVÅ chokladjulkalendrar nästa år..
  Och det är helt rätt att ni har bestämt hur granen ska se ut, ibland får mammor böja sig lite liksom, julen är ju ändå för de yngre.
  Vilka fina ord du hade fått, jag hoppas att du förstår att du är en fantastisk person när alla har så gott att säga om dig?
  Fortsätt att sprida solsken i världen, vi behöver unga, smarta personer som dig med hjärtat på rätt plats.
  Tack för att du är just du!

 2. Jag fick inte heller någon chokladkalender i år. 🙁 min mamma missade också det!
  Vilka härliga saker din klass sagt om dig, jag tror på varenda ord!

 3. hahah alltså jag fattade ingenting, så när jag läst klart första delen av inlägget så börjat jag om igen.. MEN hade jag bara läst klart hade jag ju sett ”/Mira”🤦‍♀️🤦‍♀️ Så himla kul haha.
  Fy skäms med chokladkalendern! Jag fick en av pappa och förväntar mig att få en hela livet ut!

 4. Jag fattade inte först att det var Mira som skrev. Vad roligt att hon gästbloggade. Det skulle jag gärna vilja att hon gör igen. Om hon vill alltså. Vad fint att läsa det som hennes kamrater tycker om henne. Vilken tjej och vilka kamrater hon har! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..