Miras julcorner

Mira skriver:
Idag är det bara 3 dagar kvar till julafton! Man vill ha en ultimat julgran nästa år men ens mamma säger ”NEJ” men jag och pappa har redan bästemt att ha den legendariska o bästa julgranen EVER!

Men nu tänker ni ”men det heter ju Miras julcorner”. Ja ni har helt rätt för det är ju snart julafton så har bestämt att detta av Miras corner ska idag heta Miras julcorner.  Men.. min chocklad julkalender var är den? Å juste har inte fått en.

Men nu ska inte jag bara babbla om mig själv, nu ska jag babbla om skolan!  Vi hade julavslutningen men rättare sakt terminavslutning vi sjöng välkommen hem och alla till sammans (alltså 0,1,2 och 3 oss) sjöng jullov. Och vi fick en julkula som man hade ritat så sa man ett ord om varandra men inte sig själv på min hade alla i min klass sagt det här om mig : Bra på matte, skrattar mycket, trevlig, knasig, snäll, glad, strålar, fin, positiv, formulerar sig väl, ger kärlek, omtänksam, vänlig, fantasifull, ideespruta och bästa vän! det var allt för idag! Tack och adjö!

//Mira

20181222 1746493544997599513243583.jpg

Mamma Malin skriver:
Idag fick Mira sätta stjärnan på toppen av granen. Och vet du en sak, den där chokladkalendern har varit en miss i år. Mormorn till Mira GLÖMDE en livsviktig tradition till barnbarnen. Fy och skam haha

20181222 1747134566565165739717718.jpg

 1. Johanna skriver:

  Hahhaha, vad fin hon är din dotter. Märks att hon fått moderns humor ”Åååh juste, jag fick ju ingen” Hahaha, Underbart <3 Kram

  1. fnulan skriver:

   Haha ja du kan tro att hennes mormor fått äta upp det…

 2. Jag fattade inte först att det var Mira som skrev. Vad roligt att hon gästbloggade. Det skulle jag gärna vilja att hon gör igen. Om hon vill alltså. Vad fint att läsa det som hennes kamrater tycker om henne. Vilken tjej och vilka kamrater hon har! <3

 3. Oh, jag blir nyfiken på hur den legendariska julgranen kommer att se ut nästa år 😉

 4. hahah alltså jag fattade ingenting, så när jag läst klart första delen av inlägget så börjat jag om igen.. MEN hade jag bara läst klart hade jag ju sett ”/Mira”🤦‍♀️🤦‍♀️ Så himla kul haha.
  Fy skäms med chokladkalendern! Jag fick en av pappa och förväntar mig att få en hela livet ut!

 5. Elisa skriver:

  Jag fick inte heller någon chokladkalender i år. 🙁 min mamma missade också det!
  Vilka härliga saker din klass sagt om dig, jag tror på varenda ord!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..