Kan historien upprepa sig mer?

Jag måste berätta något konstigt, skrämmande och och faktiskt lite obehagligt konstigt. Min mamma fick mig när hon var 23, jag fick Cornelia när jag var 23 och hon fick Elise när hon var 23.
När jag var gravid med Cornelia så blev huset som mina föräldrar hyr ut ledigt så hon bodde där när hon var liten. Och vad hände när Cornelia blev gravid tror du? Jo, samma hus blev ledigt så nu bor dom där.
Sen ännu en grej, första gången Cornelia fick öroninflammation var på julafton och hon var 5 veckor gammal. Och GUESS WHAT… Vem har öroninflammation.. Jo Elise..
Detta är lite läskigt… Är det inte lite väl mycket som upprepar sig?

Har du latat dig färdigt nu? Jag har faktiskt inte legat så mycket på soffan som jag trodde. Jag har tvättat, småplockat och börjat packa inför vår resa till familjen i norr. Snart kommer alla tre Mediamarkt män inom familjen hem från jobbet på mellandagsrean. Då ska vi äta rester. Stackarna har varit uppe sen halv fem… Tänk på det när du mellandagsfyndar.

20181225 1757068050019016855789792.jpg

Lilla kärlek, så synd om dig att eventuellt bli ett öronbarn, jag har haft tre sådana. Jag tycker faktiskt synd om dina föräldrar med.

20181223 113929164147989517171613.jpg
Kolla in hennes blick när Cornelia smaskar på barbapappas goda lussebullar. Nästa år Elise ska du få smaka, men utan socker och mjölk. Mums eller NOT,…

 1. Oj, jo! Det där var faktiskt lite läskigt! Men fint på något vis också 🙂 Fint att så många generationer får i stort sätt ”samma” uppväxt. Och så lik Elise är Cornelia! 😀

 2. Sandra skriver:

  Vilka märkliga sammanträffande eller om det var meningen att det skulle bli så. Roligt i allafall att allt faller så lika 👍
  Så söt hon är ❤

 3. Amanda skriver:

  Haha syns på ögonen att hon säger : snälla mamma kan jag få smaka. Imorgon blir det rester för mig med hoppas ni får det mysigt uppe i norr kram 🙂

  1. fnulan skriver:

   Haha eller hur =)

 4. Carro skriver:

  Gud vad märkligt och häftigt på samma gång.Så när ditt barnbarn är 23 år gammal så kanske hon också får sitt första barn.Usch fy vad tråkigt att höra att hon har fått öroninflammation det som gör så ont.Var själv öronbarn som liten

 5. Ibland undrar jag över sådant där med historier som liksom går om och om :-o. Som till exempel sonens pappas familj och min, våra släkter verkar ha rört sig i samma kretsar men vi är liksom inte släkt eller så, men som sonens pappas mormors släkt är från samma ställe som min mammas mans släkt, min kusins morfar bor på i en liten liten by och gissa vad? Det visar sig att sonens pappas släkt har släkt där :-o. Det är så man liksom ibland undrar över hur ödet för en ihop 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..