Flera högtider i en

Här är det minsann full rulle i Finspång när vi myser med världens bästa svärisar och svägerska med familj. Vi umgås alla nio hela tiden förutom när vi sover.
Igår firade vi jul och idag har vi haft kräftskiva. Vi får väl se om vi satsar på midsommar och påsk imorgon. Sen kan vi ta Halloween och Valborg på söndag morgon. Livet är härligt, familjelivet.

jul 2018-11

Min fina svärmor Berit pyntar så fint till jul. Hela huset är fullt av hundratals tomtar i alla storlekar. När dom firade jul hos oss så pyntade jag också som tusan för att hon skulle känna sig hemma.

jul 2018-12

Svärmor hade gjort två sorters goda pajer och serverade massor med kräftor. Alltså jag kan skippa allt godis om jag får skaldjur varje lördag. Alltså hur gott är det?

jul 2018-13

Jag vill TACKA miljoner gånger för alla helt fantastiska kommentarer, det värmer så jag är alldeles rörd. TACK TACK TACK, nu blir jag ännu mer taggad att fortsätta! Det är ju du och jag tillsammans som skapar min sida ❤️TACK

LOADING..