Flera högtider i en

Här är det minsann full rulle i Finspång när vi myser med världens bästa svärisar och svägerska med familj. Vi umgås alla nio hela tiden förutom när vi sover.
Igår firade vi jul och idag har vi haft kräftskiva. Vi får väl se om vi satsar på midsommar och påsk imorgon. Sen kan vi ta Halloween och Valborg på söndag morgon. Livet är härligt, familjelivet.

jul 2018-11

Min fina svärmor Berit pyntar så fint till jul. Hela huset är fullt av hundratals tomtar i alla storlekar. När dom firade jul hos oss så pyntade jag också som tusan för att hon skulle känna sig hemma.

jul 2018-12

Svärmor hade gjort två sorters goda pajer och serverade massor med kräftor. Alltså jag kan skippa allt godis om jag får skaldjur varje lördag. Alltså hur gott är det?

jul 2018-13

Jag vill TACKA miljoner gånger för alla helt fantastiska kommentarer, det värmer så jag är alldeles rörd. TACK TACK TACK, nu blir jag ännu mer taggad att fortsätta! Det är ju du och jag tillsammans som skapar min sida ❤️TACK

 1. Sofie skriver:

  Kräftor är så himla gott 🙂

  1. fnulan skriver:

   Jaaaaa så himla gott!!!

 2. Vad mysigt det låter! Är lite impad av er som klarar av skaldjur, haha. Men för mig funkar det bara om det är rensat och ingrediens i nån gryta eller röra.. 😛

  Totalt töntig kommentar men såna tallrikar hade vi också hemma när jag var liten. Nostalgitår i ögat. :’)

  1. fnulan skriver:

   Haha inget är töntigt. Kul att du kunde få känna lite nostalgi <3

 3. Sandra skriver:

  Hur gott ser inte det där ut 😮
  Jag kan också äta kräftor varje dag, älskart ❤

  1. fnulan skriver:

   Jaa så gott och nyttigt!!

 4. Kamilla skriver:

  Attans vad gott att bryta av all julig mat med en kräftskiva. Den ide´n skulle jag kunna tjuva från er för julmaten är inte min grej. Ha det gott hos svärisdarna

  1. fnulan skriver:

   Det får du gärna göra =)))

 5. Carro skriver:

  Å så mysigt med kräftskiva i december månaden tillsammans med släkten.Om ni kommer köra midsommarafton så skicka gärna en adress till mig så kommer jag direkt.

  1. fnulan skriver:

   Jag lovar att höra av mig =)))) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..