Vad kommer att hända med bloggen?

Jag har kommit underfund med en sak. Jag är nöjd med bloggen. Jag har hittat tillbaka till humorn, lusten och allvaret. Det är den bloggaren jag VILL vara. Jag har tackat nej till många samarbeten och pressresor, för jag orkar inte. Jag vill bara skriva och förhoppningsvis inspirera dig med mina inlägg. Därför kommer inte jag att ändra så värst mycket. Jo, jag ska bli bättre på att skriva inlägg när jag har skrivarglöden för att använda dessa inlägg de dagar jag inte orkar eller vill. Och laga min finkamera så jag får de fina bilderna tillbaka. Vad vill du se inne hos mig? Vad uppskattar du mest/minst här inne? Jag fick en jättefin överraskning hos Fröken Rödlök, tydligen så har jag den mest personliga bloggen 2018. Vilken fin utmärkelse, det är ju precis det jag vill. Vara JAG.

Nytt år, nya löften och nya mål. Måste det vara så att man säger hejdå till ett år och hej till ett annat? Det är samma sak som det där att man börjar sitt nya liv den 1 januari varje år eller varje måndag. Lev ett nytt liv varje dag och känn kicken varje morgon istället.

Jag glömmer aldrig när jag vann den fina utmärkelsen ”Årets vardagsblogg” på den stora Mammabloggalan 2012. Det är så ledsamt att den inte finns mer eftersom där var verkligen ALLA på plats.

 

 1. Du förtjänar den titeln! 😀 Åh en sådan gala hade varit kul! Kanske man ska spana på..

 2. Melissa skriver:

  Hahahahah asså du är så jävla skön <3 Jag är också nöjd med min blogg, skön känsla va? Jag älskar ditt upplägg så tycker absolut inte du ska ändra på något 🙂

 3. Carro skriver:

  Personligen saknar jag inget här inne utan är väldigt nöjd med allt här.Man blir så himla glad över att klicka in här hos dig

 4. Liw skriver:

  Det är jättebra att du bara fortsätter som du är! Att blanda humor med allvar är intressant läsning…och det ger ju en lättsamhet och ett djup på samma gång 👍 Jag förstår att du var stolt 2012 för utmärkelsen årets vardagsblogg. Grattis så här något i efterhand!! 😉😘

  1. fnulan skriver:

   Tack Liw!!!! Du borde också vinna pris!!!!

   1. Liw skriver:

    Vad gullig du är! 😘

 5. Julia skriver:

  Vad kul att du vann grattis 🙂 Du är riktigt duktig och har en riktigt bra blogg så de förtjänade du ❤

  1. fnulan skriver:

   Ååååå gulle dig!!! TACK som f*n

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..