ANNONS

Vad kommer att hända med bloggen?

/

Jag har kommit underfund med en sak. Jag är nöjd med bloggen. Jag har hittat tillbaka till humorn, lusten och allvaret. Det är den bloggaren jag VILL vara. Jag har tackat nej till många samarbeten och pressresor, för jag orkar inte. Jag vill bara skriva och förhoppningsvis inspirera dig med mina inlägg. Därför kommer inte jag att ändra så värst mycket. Jo, jag ska bli bättre på att skriva inlägg när jag har skrivarglöden för att använda dessa inlägg de dagar jag inte orkar eller vill. Och laga min finkamera så jag får de fina bilderna tillbaka. Vad vill du se inne hos mig? Vad uppskattar du mest/minst här inne? Jag fick en jättefin överraskning hos Fröken Rödlök, tydligen så har jag den mest personliga bloggen 2018. Vilken fin utmärkelse, det är ju precis det jag vill. Vara JAG.

Nytt år, nya löften och nya mål. Måste det vara så att man säger hejdå till ett år och hej till ett annat? Det är samma sak som det där att man börjar sitt nya liv den 1 januari varje år eller varje måndag. Lev ett nytt liv varje dag och känn kicken varje morgon istället.

Jag glömmer aldrig när jag vann den fina utmärkelsen ”Årets vardagsblogg” på den stora Mammabloggalan 2012. Det är så ledsamt att den inte finns mer eftersom där var verkligen ALLA på plats.

63
16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00