ANNONS

Nyårsdukning och tips från Stresscoachen.

/

Med detta inlägg vill jag bara önska dig allt gott, du som kommer in här och förgyller mitt kommentarsfält med kärlek. Jag vill ge dig en sak, ett tips från Stresscoachen. När du funderar på löften och mål inför 2019: Snälla, ta bort orden:
JAG SKA, JAG MÅSTE, JAG BORDE. Byt ut dom alla mot JAG VILL!
Det är mer positivt för hjärnan att höra att du vill något än att du är tvingad till något. Vi kanske ska testa det tillsammans nästa år du och jag? Vi försöker lura vår hjärna. För vet du, den är ganska trög och lättlurad. Den har inte utvecklats på många år.

Nyår 2018-2

Dukningen blev klar igår. Jag ÄLSKAR att duka och trolla med ett bord. Jag vet inte om jag blev så nöjd men det får faktiskt duga. Ljusslingan blev pyntad med silver.

Nyårs 2018

Ny servis vi fick av familjen i julklapp när vi var i Norköping. SÅ himla fin eller hur! Passade bra nu när vi plötsligt blev värdpar för nyårsafton =)

Nyår 2018-3

Pärlor, paljetter, guld och silver, visst hör det nyår till?

Nyår 2018-4
Besticken är också en julklapp från familjen. Jag har inga servettringar så jag fick vika servetter runt om. Hinner jag ska jag klistra på en pärla på varje.

Nyårsdukning

Vinglasen som blev över fick agera värmeljushållare.

Nyår 2018-6

De fina glasen på höger sida om vinglaset fick jag av Mira och mannen i julklapp.

Nyår 2018-7

Menyn för kvällen blir Toast Skagen, Oxfilé med potatiskaka, rödvinssås och slungade champinjoner samt restaurangbröd, efterrätten blir en chokladdröm med salted caramel. Och naturligtvis ostbricka och annat smarrig.

Gott nytt på dig min vän och det ska bli underbart att få starta 2019 med dig. Ikväll njuter jag med sju underbara vänner och tre barn. Det kan nog inte bli bättre. Du får gärna haka på via insta storys (@fnulan). KRAM

36
32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00