Arlövs revyn

För det första så ska jag erkänna att jag hade kollat fel på biljetterna till Arlövsrevyn. Vi kom dit (jag rejält stressad) och det var alldeles ödsligt och spöklikt folktomt. Då blev jag vit i ansiktet och skämdes inför min vän Alexandra. Vad hade jag lurat med henne på egentligen? Hon tittade skumt på mig och såg chockad ut. Vi var ju jätte sena, det borde vara massor av folk på plats. Sen kollade jag på biljetten, Jaha, vi var två timmar för tidiga…. Det var då vi gjorde det roligaste restaurangbesöket i världen. Det kommer i ett separat inlägg för det är så sjukt kul.

Arlövs teater

Alexandra var i chock över att lilla Arlöv hade något så bra att visa upp. När jag jobbade som barnskötare i Burlövs kommun blev vi alltid bjudna på detta som julklapp. Så jag var förberedd och visste hur kul det är. Revy är faktiskt underskattat och fler borde uppleva denna konstform.

Arlövs revyn

Här står jag med den stora stjärnan på Arlövsrevyn, Presidenten han själv, Chefen och högsta hönset; Kent Nilsson. Han stod och tog emot alla gäster. Det tyckte jag var trevligt. Igår firade Arlövs revyn 25 års jubileum så det var ett stort baluns.

Premiär

Arlöv teater är så härlig, det är liksom opretentiöst och enkelt. Jag hoppas att fler yngre hittar till revyn för det är verkligen humor för alla åldrar! Jag och Alexandra sänkte nog medelåldern något. Efter 25 år är det många stammisar som återkommer till den nästan fullsatta föreställningen som går fram till den 15 mars. Jag kan inte tipsa om biljetter för det ser helt fullt ut, men du kanske kan hitta någon enstaka här.

Premiär arlövs revyn

Min fina Alexandra!! Hon skrattade högt när vi skulle bli fotade av pressfotograferna på röda mattan och dom sa till oss:
-Klä av er…

 

Arlövs revyn 2019

Det var en otroligt duktig och engagerad ensemble! Jag förstår inte hur dom själv kunde hålla sig för skratt. Den som hade problem med det var Sven Melander men det passade in liksom.

Lånad pressbild

Kent Nilsson i egen hög person. Han drog faktiskt ett gammalt skämt som jag hörde en av gångerna jag tittade för så där 25 år sedan. Och jag skrattade lika mycket denna gången.

Lånad pressbild

Detta var favoritnumret. Alltså Sven Melander, vilken kung han är. Han är genialisk i allt han gör. Du måste kolla in ”I huvudet på Sven Melander” om du inte gjort det redan. Numret med det som var aktuellt för 2018 var också briljant. Vad tror du dom tog upp som höjdpunkterna för förra året?

Lånad pressbild

Det går inte att säga att den ena är duktigare än den andra. Alla är fantastiska på scen. Från vänster har du Robert Rydberg, Kent, Sven, Jennie Rosengren, Caroline Nilsson och Lotta Thorell.

Lånad pressbild

Denna scenen var också så rolig. Det bästa är att Robert Rydberg är östgöte och när dialekten lyser igenom skrattar jag ihjäl mig, min man är ju från Östergötland. Dessutom sjunger och spelar teater som en gud. Sen har vi härliga Jennie som brukar hålla till i Veberöd på gymmet. Hon släpper inte på skånskan hon. Förresten så hade hon blivit förväxlad med mig på en premiär och dom trodde att hon var Fnulan. Haha men alltså vi är väl inte lika, hon är ju skitsnygg och kan sjunga och dansa. Jag kan bara OCH.

Lånad pressbild

Här spelar Jennie…. ja gissa vem. Jag skrattade så jag låg dubbelvikt. Adde Malmberg har regisserat årets förställning som passade stora som små.

Här står två generationers Arlövs Revy, pappa och dotter. Och snacka om att Caroline har det i generna och det märks att hon uppfostrats i revymiljö, så duktig tjej! Den dagen Kent inte vill arrangera revyn mer hoppas jag att hon tar över facklan. Det skulle vara synd om denna årliga tradition försvann med härlig revyunderhållning med hög klass. Men en sak undrar jag, vem farao är Håkan Brink?

 1. Väntar med spänning på restaurangupplevelsen 😂

  1. fnulan skriver:

   Men det är skrivet 😉

 2. Sandra skriver:

  Vilken underbar stund, jag älskar också revy ❤❤
  Lite avis blir jag allt 😉

  1. fnulan skriver:

   Nästa gång får du haka på =)

 3. Sofia skriver:

  Jag har sett Arlövsrevyn en gång. Det var för 10 år sedan, då var jag 20. Jag minns att det var väldigt mycket skratt, och att jag sänkte medelåldern med väldigt många år 😉 Det är väl mest äldre där men vad jag minns var inte humorn riktad till just äldre, så yngre kan hittar dit så småningom. Så även jag igen!

  Håkan Brink är en skånsk sångare och skådespelare. Han syns på Coop i Lomma ibland 😝

  1. fnulan skriver:

   Hahahhaah tack svar om Håkan. Han togs nämligen upp väldigt ofta under kvällen. Nä revyn är absolut INTE för äldre, jag kommer att gå dit varje år nu =) Hoppas vi ses där då. Kram

 4. Vilken himla tur att ni var två timmar för tidiga. Revy var länge sedan men en av mina vänner brukar spela i revyn är i kommunen som vi kikat på flera gånger. Både mysigt och charmigt.

  1. fnulan skriver:

   Mysigt vet jag inte om det är men skitroligt =))

 5. J skriver:

  Härligt att ni hann 😊. Malin du är allt annat än bara Och! Va lite snäll mot dig nu, du är inte bara snygg utan rolig, klok, fin, bra mamma, fantastisk fru och och och 💖

  1. fnulan skriver:

   pussgurka, tack!!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..