Mira önskar middag

Kräsna ungar, varför finns dom, vem uppfann dessa otyg? Vad har vi föräldrar gjort för att förtjäna sådana barn? Jag kan väl aldrig tänka mig att det är vi som är orsaken till att dom dör av lök och allt som är färgglatt i maten, framförallt grönt och rött. Inte har vi skämt bort dom med sån mat dom vill ha istället för att låta dom testa nytt. Nix, så är det minsann inte.

Man ska ALDRIG fråga Mira vad hon önskar för middag…. Då blir det fiskpinnar, korv med bröd, tacos, pappas lax, falukorv, mormors sås, farmors fisk eller mammas carbonara. Inte så stora variationer precis. Om du inte hör av mig i morgon så är anledningen den att jag åkt in i finkan på grund utav försöka till barnamord eftersom jag ska försöka få i Mira köttfärsfyllda TOMATER med färska örtet. Hualigen, ungen kommer att få men för livet.

 

 

 

 1. Sandra skriver:

  Det verkar vara standard mat hos barn, för lite så är mina med. Dottern kan svänga ut lite och prova nytt, men aldrig sonen 😂😂

 2. Min son är i en period när han inte vill ha någonting typ! Men jag kan inte klaga för jag var precis lika kräsen som liten 😮

 3. Marie skriver:

  Men en carbonara dagligen kan väl aldrig slå fel?😂 Tror det här med kräsna barn går lika mycket i arv som att bli popstjärna eller skådespelare, tur man växer med åren och utvecklas🤩 eller?😅❤️ Dottern har ungefär samma reportoar av maträtter som din, medan sonen på 9 månader visar intresse för ALLT och detta kommer jag anamma som tusan. Jäklar vad han får smaka och vänja sig, ber till alla matgudar att detta håller i sig!

 4. Hihi, jag är också sååååå kräsen av mig, sambon äter allt men inte jag, ibland äter vi två olika rätter pga att jag inte äter det han äter :/

  1. fnulan skriver:

   Här har vi mannen som inte äter kött, jag som inte äter bönor, Mira som inte äter något micrat eller nyttigt, sonen som bara vill ha ungdomsmat… Suck

 5. Kirsi skriver:

  Hehe, visst är det härligt med kräsna barn. 🙂 Listan på ätbara maträtter där var mycket längre än den var här när ungarna var mindre. Det är visserligen inte så mycket bättre nu när de är stora, men jag får i dem lite spenat ibland.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..