ANNONS

Hur kan man betala för olidlig smärta?

/

Ursäkta att jag kommer in såhär sent idag men jag har varit och fått en andra djävuls-behandling och har inte kunnat använda vänsterarmen på ett några timmar. Hur farao kan jag vara så dum så att jag betalar för olidlig smärta? Är jag sån där då, vad heter det, BDSM, terrorist, tatuerare, torterare, fotbollshuligan, tandläkare eller förlossningsläkare?

Idag sa jag till Naprapaten Fredrik på kliniken att nästa gång får faktiskt han betala MIG för att han får plåga mig. Han bara skrattade och tackade för att han fick äran att plåga mig om och om igen.

Dry needling

Jag har testat Dry needling som är sjukt effektivt. Jag var där i tisdags och efter det har spänningsvärken i huvudet försvunnit på morgonen som jag har haft i flera veckor. Jag kan knäppa upp BH:n själv, bara det! Fast jag tyckte det var ganska trevligt att mannen gjorde det.

Dry needling är en behandling som använder nålar som i ackupunkur bara det att man får djupare ner i muskler och triggar igång dom. De delar av muskler som man inte kommer åt med massage får hjälp här. När nålen kommer ner rör Fredrik på dom så att muskeln spänner sig och skickar signaler till hjärnan. Jag kan faktiskt inte förklara men det är skitbra med många forskningsrapporter på det. Min mamma gick dit med Ischias, efter en behandling var hon bra. Du får läsa mer om Dry needling här för jag kan inte förklara. Jag bara vet att det gör förbaskat ont men gör gott.

43
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00