ANNONS

Världens bästa kalas

/

Vet du en sak, jag fick aldrig en Möhippa eftersom jag och mannen valde att gifta oss hemligt. Men HALLÅ har alla mina vänner glömt ”FRUHIPPA”? Okej jag är bitter och den inre rösten som vill kunna sjunga som Carola skriker avundsjuka för att jag inte fick göra det Mira gjorde på sitt och Emilias kalas.

Jag är så avundsjuk på de två tjejernas firande. Jag ska låtsas att jag också fyller nio år och har världens bästa föräldrar och kompisar som fixar detta. När jag och Emilias mamma Jennie började leta kalas så kollade vi på det vanliga med lekland, bowling och hopp-å-studs kalas. Allt kostade runt 200 kr. Sen hittade jag det bästa alternativet, Barnen skulle få komma på studiokalas! Till samma pris som allt annat. Mira och Emilia vrålade av glädje och vi bokade på Audiospot i Malmö.

Här kan du se en härlig video från kalaset, kolla så mycket glädje och kärlek och lekfullhet, tjejerna gick därifrån med så mycket självförtroende och fina minnen. SNÄLLA, ta gärna och tumma upp på klippet så barnen fattar hur bra dom är!

Vi kom till studion Audiospot i Malmö och Jimmy som sköter konceptet välkomnade barnen som om dom alla var kungligheter. Egentligen får inte föräldrarna vara med utan dom får sitta utanför studion, pimpla kaffe och njuta av att någon annan tar hand om kaoset.

20181202_142424

Alltså detta var det roligaste jag varit med om. Barnen var så överlyckliga och taggade. Vilken boost för deras självförtroende att få vara stjärna för en dag. Jimmy behandlade verkligen var och en av dom som att dom var en känd sångerska. Alla blev sedda.

20181202_151554

Jag älskar kalasen där jag som mamma slipper tänka och fixa. Bara se till att inbjudningskorten kommer ut och sen löser sig resten. Framförallt så var det en bra idé nu när mitt liv gått i 180 km/h dygnet runt. Nu skulle jag kunna tänka mig att göra detta med Mira varje år hon ska ha kalas… Men då ska minsann å da denna mamman också få vara med och sjunga annars blir det inget.

20181202_151645

Jimmy som håller i dessa kalasen är helt fantastisk med barnen. Jag tror faktiskt att han hade minst lika kul. Jag blev så rörd när man såg hur mycket det betydde för alla tjejerna. Nu var vi två familjer som fixade det tillsammans så det kostade 2.000 kr. Det tycker jag är en FANTASTISKT pris för två timmar i en studio, två musikinspelningar, en musikvideo, mat, glass och godis. Du slipper till och med städningen.

20181202_171242

Alla barnen gick med en godispåse och ett styck CD skiva. Hur tror du det lät i bilen när vi åkte hem? Vi ger FULL POTT för detta kalas!

*Inlägget är inte på något vis sponsrat, eftersom jag tyckte att det var så bra för barnen vill jag att fler ska få uppleva det! Om någon ifrågasätter så har jag ett kvitto att visa. 

20
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00