Världens bästa kalas

Vet du en sak, jag fick aldrig en Möhippa eftersom jag och mannen valde att gifta oss hemligt. Men HALLÅ har alla mina vänner glömt ”FRUHIPPA”? Okej jag är bitter och den inre rösten som vill kunna sjunga som Carola skriker avundsjuka för att jag inte fick göra det Mira gjorde på sitt och Emilias kalas.

Jag är så avundsjuk på de två tjejernas firande. Jag ska låtsas att jag också fyller nio år och har världens bästa föräldrar och kompisar som fixar detta. När jag och Emilias mamma Jennie började leta kalas så kollade vi på det vanliga med lekland, bowling och hopp-å-studs kalas. Allt kostade runt 200 kr. Sen hittade jag det bästa alternativet, Barnen skulle få komma på studiokalas! Till samma pris som allt annat. Mira och Emilia vrålade av glädje och vi bokade på Audiospot i Malmö.

Här kan du se en härlig video från kalaset, kolla så mycket glädje och kärlek och lekfullhet, tjejerna gick därifrån med så mycket självförtroende och fina minnen. SNÄLLA, ta gärna och tumma upp på klippet så barnen fattar hur bra dom är!

Vi kom till studion Audiospot i Malmö och Jimmy som sköter konceptet välkomnade barnen som om dom alla var kungligheter. Egentligen får inte föräldrarna vara med utan dom får sitta utanför studion, pimpla kaffe och njuta av att någon annan tar hand om kaoset.

20181202_142424

Alltså detta var det roligaste jag varit med om. Barnen var så överlyckliga och taggade. Vilken boost för deras självförtroende att få vara stjärna för en dag. Jimmy behandlade verkligen var och en av dom som att dom var en känd sångerska. Alla blev sedda.

20181202_151554

Jag älskar kalasen där jag som mamma slipper tänka och fixa. Bara se till att inbjudningskorten kommer ut och sen löser sig resten. Framförallt så var det en bra idé nu när mitt liv gått i 180 km/h dygnet runt. Nu skulle jag kunna tänka mig att göra detta med Mira varje år hon ska ha kalas… Men då ska minsann å da denna mamman också få vara med och sjunga annars blir det inget.

20181202_151645

Jimmy som håller i dessa kalasen är helt fantastisk med barnen. Jag tror faktiskt att han hade minst lika kul. Jag blev så rörd när man såg hur mycket det betydde för alla tjejerna. Nu var vi två familjer som fixade det tillsammans så det kostade 2.000 kr. Det tycker jag är en FANTASTISKT pris för två timmar i en studio, två musikinspelningar, en musikvideo, mat, glass och godis. Du slipper till och med städningen.

20181202_171242

Alla barnen gick med en godispåse och ett styck CD skiva. Hur tror du det lät i bilen när vi åkte hem? Vi ger FULL POTT för detta kalas!

*Inlägget är inte på något vis sponsrat, eftersom jag tyckte att det var så bra för barnen vill jag att fler ska få uppleva det! Om någon ifrågasätter så har jag ett kvitto att visa. 

 1. Hej Malin
  Om jag inte minns fel tar du hand om din hud i ansiktet bra, vart rekommenderar du att söka? Ett löfte till mig själv att ge mitt ansikte omsorg.
  kram Lisa

 2. Åh vilken rolig upplevelse för barnen, roligt när man variera kalas faktiskt!
  Inte bara ha det man brukar ha, bjuda hem kompisar och bara va, barnen behöver sysselsättas 😀

 3. Jag har varken haft möhippa eller fruhippa. Men vilket fint kalas flickorna fick. Det låter så himla roligt, hade passat mig. Kan man ha kalas där fast man är vuxen? 😛

 4. Men hur ball mamma är du inte? Adoptera mig, snäääällaaaa?? Om jag cl bestämma skulle du få ha fruhippa minst en gång i månaden resten av livet!❤️

 5. Men gud vad rolig upplevelse för barnen. Lite avis att man inte hade sådan lyx när man var mindre och firade kalas på detta sätt. Ska försöka ta detta till mina barn (om jag skaffar) så dem får uppleva detta. Förstår att ungarna var helt överlyckliga, tänk att få vara en superstjärna för en dag, dröm!

 6. Så jävla skön och rolig video, man ser verkligen hur kul det har! Visste faktiskt inte att det fanns innan, men sjukt kul att det börjar komma fler sätt för barn att fira födelsedagar ute förutom typ bowling och lekland 🙂

 7. Men wow vilken häftig ide! 😀 Det lär som ett grymt kalas och jag lovar att detta kalas kommer de pratas om lääänge! Ska kolla på videon nu och självklart ge en tumme upp!
  Kram

 8. Wow vad roligt!!!! Önskar att jag också hade sånna kalas när jag var liten, var inte alls lika vanligt att vara någon annanstans än hemma, kul!!! Kram❤️

 9. Vilken fantastiskgrej, det hade min dotter älskat ❤
  Måste ju kolla om det finns något liknande i våra trakter. De är helt fantastiska ❤

 10. Förresten jag måste bara berätta, varje jul så har barnen på skolan en julshow och till den showen i år funderar 3 av oss mammor att överaska kidzen och föräldrarna på en egen liten sång och dansstund. The hot mamas eller nått haha 😉 skulle vara superkul att se deras miner 😂😂

 11. 😯 Detta kalaset måste vara svårt slaget att slå för både barnen och er föräldrar.Så otroligt häftigt hade faktiskt ingen anning om att detta finns som ett alternativ.Klart att du måste få vara med nästa gång och sjunga

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..