Utmama dödsångest 3 ggr på en dag

Du vet inlägget om min dödsångest. Nu har jag  bestämt mig för att ta över kontrollen. Det är mitt liv som ska styra min dag inte min död. Idag utmanade jag mig för ett bra tag framöver…

1. En kort ögonblick gjorde jag något som jag inte tänkte på men det var som om att en demon tog över min kropp och jag skrev TILL, hos finaste Emma. Alltså skrev jag verkligen det där, det måste ha varit mitt alter ego. Jag kommenterade på hennes fantastiska blogg att jag behöver en Emma i mitt liv och hon skrev som svar;
– Säg bara till….
Och helvete också, jag gjorde det också, jag skrev TILL. Det tog inte FEM minuter sen hade jag ett meddelande från henne.
– Är du redo Malin, för nu kör vi… På ett villkor att du ALDRIG ljuger för mig.
Nu kommer jag kanske att förlänga mitt liv lite?

2. Jag gick till hudläkaren och kollade alla min konstiga fläckar på kroppen. Jag var ju på väg att dö i hudcancer, jag visste det innan jag kom dit, jag ville bara få det bekräftat. Läkaren svarade mig
– Hejdå Malin, då ses vi om ett år, och alla dina fina fläckar får du faktiskt ta med dig hem.
Jaha jag fick en ny chans till att leva.

3. Snö-bil-Malin (Fnulan) är icke som nicke, livrädd, svettas, panikångest och nära-döden-upplevelse. Efter tre ganska allvarliga bilolyckor är det inte min grej att åka bil i snöväder. Jag tog ett litet steg framåt, jag tvingade stackars Cornelia att köra mig till Malmö så att jag kom till doktorn.
Jag överlevde, Cornelia var duktig och nästa gång kanske jag vågar köra.
Så vet du vad äckliga dödsångest, 3-0 till mig. Fan vad bra jag är. 
LOADING..