Utmama dödsångest 3 ggr på en dag

Du vet inlägget om min dödsångest. Nu har jag  bestämt mig för att ta över kontrollen. Det är mitt liv som ska styra min dag inte min död. Idag utmanade jag mig för ett bra tag framöver…

1. En kort ögonblick gjorde jag något som jag inte tänkte på men det var som om att en demon tog över min kropp och jag skrev TILL, hos finaste Emma. Alltså skrev jag verkligen det där, det måste ha varit mitt alter ego. Jag kommenterade på hennes fantastiska blogg att jag behöver en Emma i mitt liv och hon skrev som svar;
– Säg bara till….
Och helvete också, jag gjorde det också, jag skrev TILL. Det tog inte FEM minuter sen hade jag ett meddelande från henne.
– Är du redo Malin, för nu kör vi… På ett villkor att du ALDRIG ljuger för mig.
Nu kommer jag kanske att förlänga mitt liv lite?

2. Jag gick till hudläkaren och kollade alla min konstiga fläckar på kroppen. Jag var ju på väg att dö i hudcancer, jag visste det innan jag kom dit, jag ville bara få det bekräftat. Läkaren svarade mig
– Hejdå Malin, då ses vi om ett år, och alla dina fina fläckar får du faktiskt ta med dig hem.
Jaha jag fick en ny chans till att leva.

3. Snö-bil-Malin (Fnulan) är icke som nicke, livrädd, svettas, panikångest och nära-döden-upplevelse. Efter tre ganska allvarliga bilolyckor är det inte min grej att åka bil i snöväder. Jag tog ett litet steg framåt, jag tvingade stackars Cornelia att köra mig till Malmö så att jag kom till doktorn.
Jag överlevde, Cornelia var duktig och nästa gång kanske jag vågar köra.
Så vet du vad äckliga dödsångest, 3-0 till mig. Fan vad bra jag är. 
 1. Jag lovar utmana och förhoppningsvis utöka bekvämlighets zonen! Men balansen är viktig, insidan ska oxå må bra. Lovar gå vid sidan hela vägen 🙂

  1. fnulan skriver:

   Känns tryggt att hålla dig i handen <3

 2. Annica skriver:

  UNDERBART! Fortsätt så, tillslut kommer du inse att dödsångesten är begravd och besegrad..! 😀

  1. fnulan skriver:

   Jaaa verkligen rätt att säga =)

 3. Så jävla grymt av dig att faktiskt ta tag i din ångest, jag kan till viss del relatera fast jag är mer rädd för att ändra ska dö än att jag ska göra det. Fredrik får knappt gå utanför dörren ibland hahah

  1. fnulan skriver:

   Ja måste nog göra det för att komma vidare. Jag är också lika rädd för det som för min egen del. Bara telefonen ringer får jag ont i magen. Är säker på att något hänt någon jag älskar.

 4. Sandra skriver:

  Hej!
  Att kolla ”märken” står på min tondo list. Kan du rekommendera någon mottagning?
  M v h
  Sandra

  1. fnulan skriver:

   Ja gör det!! Så onödig oro (säger hon som dragit ut på det…). Jag gick till en klinik i Malmö som heter Curo Skin. Läkaren var fantastisk!!!! 300 kr är en billig livförsäkring <3

 5. Kamilla skriver:

  Vilken modig tjej du varit idag. Bra jobbat. Jag gillar inte åka i vår nerförsbacken ner till stora vägen när det är halt. en gång kom jag ner och gled ut utan att stanna. Allt gickl bra men det var skitläskigt att ionte ha kontroll.

  1. fnulan skriver:

   OOOOh din stackare!!! Då förstår jag att du är rädd nu! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..