Varför har jag inte kommit på detta innan?

Alltså nu har jag varit med om det smartaste någonsin. Min stackars man råkar jobba i Lund och jag jobbar i lilla Veberöd. Så det har alltid blivit att han har handlat på vägen hem från jobb.
För det första kommer han väldigt ofta hem sent eftersom vi aldrig storhandlar tillräckligt.
För det andra så har jag surat som en tok för att han aldrig kommer hem i tid.
För det tredje är det ju ofta han som har maten vi ska laga så middagen blir sen och Mira bryter ihop av hunger.
För det fjärde är det BIG laga-mat-ångest VARJE dag när jag inte riktig vetat vad jag ska laga

MEN, serru, började jag kolla på det där med att handla via nätet istället. Och mannen hakade glatt på och jag förstår honom att han vill slippa att de fyra ovanstående punkterna inträffar för husfridens skull.
Så faktiskt, nu sitter vi ner en dag i veckan och planerar kommande veckans måltider efter vad som är billigt i affären. Sen handlar vi allt på nätet och mannen svänger bara förbi affären och hämtar upp det vi beställt.Vi är förvånade att det är packat så himla fint och vi har bara fått fina färskvaror! Alltså! Det kostar 49 kr för att någon annan gör hela jobbet och räddar mycket för oss här hemma. Att vi inte har gjort detta tidigare. Så sjukt smidigt.

Detta är fasiken det bästa beslut vi har tagit på länge att handla såhär, och det kostar så pass lite som det gör och sparar oss MASSOR med tid och ångest (för min del). Och faktiskt så bidrar vi säkert till att någon får mer arbetstid på sitt jobb. Framförallt sparar vi säkert massor ekonomiskt på att storhandla såhär och ha en plan.

20190122 0712305074206566544512899.jpg

Denna veckan äter vi:
Falukorv (<–mitt recept) i ugnen med potatismos
Tacofisk
Ärtsoppa med pannkakor
Korv med bröd (gissa vem som bestämt den dagen)
Lasagne
Söndagsmiddag med vännerna (hemligt)

20190122 0713113647314804663244303.jpg

LOADING..