Hur går det utan skärmarna 17-20?

God Morgon hur går det egentligen med vårt skärmförbud? Jag ska snabba mig lite med att skriva för idag ska jag köra till Skurup över åsen och snacka om dödsångest nu när det är halt ute.
Jag måste berätta hur det går med skärmförbudet mellan 17-20. DET GÅR BRA! Tyvärr måste jag erkänna att nu känns det riktigt riktigt bra! Jag behövde, eller jag menar att VI behövde det. Det känns som att vi har så mycket tid om kvällarna och helt plötsligt pratar vi  och umgås med varandra.
Igår var vi ute och gick en runda och stannade till hos Cornelia och Rasmus. Vi har till och med lånat ett pussel vi ska börja lägga.
Den största skillnaden…. Jag  sover som en stock vid 22! Om det har med skärmförbudet att göra vet jag inte men det började ungefär samtidigt.

Det finns några negativa saker, det är liiiiiiite för länge och problemet uppstår när man ska ha något recept på nätet och du kan ju glömma att googla saker. MEN det är världsliga saker, och det vi tjänar på att göra det är kvalitetstid. Underbart. VÅGAR DU TESTA?

skärmförbud

 1. Annica skriver:

  Har du kokböcker? 😀 Slå i dem! 😀

  1. fnulan skriver:

   Har faktiskt inga kvar annars hade jag naturligtvis gjort det

 2. Kamilla skriver:

  Åh vad ni är duktiga där hemma. Det skulle aldrig gå här hemma. Först skulle jag få börja med mig själv och låta det spela över på den vägen.

  1. fnulan skriver:

   Ja jag tror att det kan smitta av sig faktiskt. Testa!

 3. Vilken bra ide med skärmförbud!! Om jag vågar testa detta, jag vet inte. I vår kommer det bli enklare att ha skärmförbud, för då vill jag vara ute så mycket som möjligt. Ska kanske testa då.

  1. fnulan skriver:

   Bra att testa redan nu =)

 4. Johanna skriver:

  Men gud så bra intiativ!! Ni är verkligen grymma som klarar av att hålla det, Klart att det troligen har med skärmtiden att göra som du somnar i tid, underbart! Kram <3

  1. fnulan skriver:

   Ja nu är det andra veckan, hoppas att det håller.

 5. Åhh vad jag skulle vilja testa detta dock vet jag inte hur det skulle gå hehe! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..