Hur går det utan skärmarna 17-20?

God Morgon hur går det egentligen med vårt skärmförbud? Jag ska snabba mig lite med att skriva för idag ska jag köra till Skurup över åsen och snacka om dödsångest nu när det är halt ute.
Jag måste berätta hur det går med skärmförbudet mellan 17-20. DET GÅR BRA! Tyvärr måste jag erkänna att nu känns det riktigt riktigt bra! Jag behövde, eller jag menar att VI behövde det. Det känns som att vi har så mycket tid om kvällarna och helt plötsligt pratar vi  och umgås med varandra.
Igår var vi ute och gick en runda och stannade till hos Cornelia och Rasmus. Vi har till och med lånat ett pussel vi ska börja lägga.
Den största skillnaden…. Jag  sover som en stock vid 22! Om det har med skärmförbudet att göra vet jag inte men det började ungefär samtidigt.

Det finns några negativa saker, det är liiiiiiite för länge och problemet uppstår när man ska ha något recept på nätet och du kan ju glömma att googla saker. MEN det är världsliga saker, och det vi tjänar på att göra det är kvalitetstid. Underbart. VÅGAR DU TESTA?

skärmförbud

LOADING..