Jag är omöjlig

Jag mår alldeles utmärkt och längtar tills i morgon när jag ska träffa min PT Emma för första gången. Eller nu ljög jag. Jag längtar inte, jag BÄVAR och jag hoppas att jag får magsjukan innan det är dags. Så pass jobbigt är det…

Alla andra inklusive mig själv har ju inte lyckats få mig att VILJA träna varför ska Emma lyckas med det? Jag är den ende i hela världen man inte kan ändra på när det gäller träningslust. Jag undrar om Emma förstått det när hon tog emot mig som kund. Stackars Emma. Jag tycker synd om henne, bara inte hon också känner sig misslyckad om jag misslyckas.

Mitt mål är inte att bli smal, springa 1 mil eller träna varje dag. Mitt mål är att jag vill känna mig stolt över mig själv och faktiskt känna LUST att röra på mig. Visst klarar jag det? Du peppar väl mig?
Det är inte roligt att känna sig som ett hopplöst fall när det gäller träning. Och det framförallt inte kul att höra ”Det är bara att göra det”. Då hade jag gjort det för längesen..

Två år i rad har jag ”gått” vårruset, i år kanske jag ska ha som mål att jogga lite försiktigt. Det är kanske ett bra delmål?

 1. Carro skriver:

  Haha älskar verkligen din ärlighet och syn på saken.Tror nog att du inte är så lat som du känner dig.Du har ju tross allt bestämt dig för att ge Emma en chans och det är alltid en bra början.Jag tror att du kommer klara detta utan några som helst problem ❤

  1. fnulan skriver:

   Tack fina Carro för att du tror på mig… KRAM

 2. Amanda skriver:

  Du är inte ensam om det här med att inte vilja träna har inte heller någon lust tilll det eller motivation. Men jag tror på dig och du kommer klara det ❤

 3. Annica skriver:

  Jag hejar på dig! Själv vill jag träna/komma i form – inte för utseendets skull (längre) utan nu är det för barnens skull, att jag ska ha kvar hälsan för deras skull. Vet alltför väl hur det är att förlora en förälder tidigt i livet.

 4. Ditt mål är otroligt bra. Det målet ska jag försöka inrikta mig på också. Jag tycker verkligen att det blir ett bra delmål. Jag själv skulle behöva en träningskompis. Då blir träningen av!

  1. fnulan skriver:

   Ska vi bli det du och jag =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..