Vad jag gör?

Ja vad gör jag förutom att frysa ihjäl i detta väder? Igår fick jag tina upp mig i ett hett bad så jag nästa skållade kroppen. Och trots att jag håller på att frysa ihjäl konstant så ställer man upp för barnen, eller hur….
Så här spenderar vi våra lediga timmar, minuter och sekunder…

Skridsko Veberöd

Igår gick vi till isbanan vid badet i byn och åkte skridsko. Härliga Maja följde med oss. Hon var så fin mot Mira när hon försökte lära henne hur man gjorde. Tryggt med en vänskaplig hand.

Skridsko-4

NIX, jag åker inte skridsko. Igår var jag ute på fötterna tillräckligt. Kolla in min tur med Emma på hennes blogg, obs då ser du inte timmen det tog för mig att gå hem till henne och hem igen… Herregud, hur orkade jag stå vid skridskobanan direkt efter?

Skridsko-9

Mannen kom ner med mellis till oss alla, självklart varm oboy! Idag ligger den stackarn med feber och frossa.

Skridsko-8

Skridsko-7

Skridsko-6

Skridsko-5

Skridsko

Vet du att man kan faktiskt åka skridskor dygnet runt, det har Mira informerat oss om =). Tänk att ha en is för sig själv. Där var tre till bara.

Skridsko-2

 1. Men vad härligt att vara ute och åka skridskor. Måste nog göra det ikväll efter jobbet. Vi har ingen sjö att åka skridskor på i närheten me däremot en hockeyrink.

 2. Man gör verkligen allt för sina barn även fast man inte har lust. Vad kul att hon fick med dig ut på en promenad. Jag tycker att det är skönast när man är på väg tillbaka för så vet man att man snart är hemma 🙂 vad bra stt mira har informerat er om att isbanan är öppen dygnet runt 🙈

 3. Hatar kyla och att frysa :/ Längtar till sommaren och värmen <3 Så roligt att åka skridskor och vad mumsigt med varm oboy 🙂 Vad tråkigt att han är sjuk :/ Han får krya på sig 🙂

 4. Åh jag tog faktiskt med mig sambon ut och åkte på sjön hos oss idag! Härlig mann du har som kommer med mellis! Och fint att ni ser till att barnen får komma ut på aktiviteter det är inte självklart för alla barn idag tyvärr!

 5. Men åh, så mysigt! Eller i alla fall tanken på det. Vi skulle åka skridskor på en möhippa. Någon vecka innan var jag på Ullared och hittade ett par skridskor för typ 170kr. Tyckte att det var skitbra – då slapp jag ju hyra. Omdömet från min kompis efter åkpasset?

  ”Alltså, du är den SÄMSTA skridskoåkaren jag någonsin sett och ändå äger du ett par skridskor?”

  Oh well, jag håller mig till pulka istället.

 6. Det var himlans vad ni höll igång men det är som du säger kul för barnen. Jag fryser också ihjäl vid denna årstid, önskar jag var en sån som inte frös så man kunde göra mer saker, skridskor är ju så kul! Kram

 7. Åh så mycket härlig friskluft du fick i kylan med flickorna!😆 Det verkar bara finnas ett sätt att hålla sig varm när det är riktigt kallt, och det är att röra sig på nåt slitsamt sätt😆 Så mysigt att mannen kom med varm oboy åt er! Hoppas han kryar på sig snabbt!

 8. ÅÅH vad härligt att vara ute i finvädret, kul för Mira att ha en kompis med dessutom. Har alltid velat prova åka på en sjö, verkar mysigare än på en hockeyrink, haha. Varm oboy hör till, lyx! Kram <3

 9. Jag har, sista veckorna, följt alla lokala köp-och säljgrupper jag kan hitta för att hitta billiga skrillor till mig och barnen. För första gången ever så VILL jag verkligen åka skridskor. Har dock inte hittat några än i rätt storlekar. Och ja, haha, jag är lite för snål för stunden för att köpa helt nya då jag inte vet hur många gånger man hinner använda dom innan dom är urvuxna. Jag är själv värdelös på att annonsera ut saker så jag lär ju inte sälja dom heller (det kallas självinsikt 😂) utan troligen skänka till någon kompis eller välgörenhet. Jag förstår Mira, hon skapar minnen med er för resten av livet, samtidigt som hon har kul. Mer kvällsåkning!

 10. Så underbart med lite skridskoåkning. Har skall komma 2-3 decimeter snö i natt så förhoppning gdvis blir det en heldag ute i snön med barnen, varmcholkad och mellis ute. Tack för stt du felar med dig av din dag, alltid så härliga bilder

 11. Hehe ja man gör ju allt det, var som när vi åkte pulka förra helgen, var ju iskallt, men bara man rör sig så. Ah så härligt ni hade det

 12. Vilken snäll mamma du är som ställer upp och så fick du massvis med mortion 😉Varm choklad är ju så gott hoppas mannen snart är frisk kram❤

 13. Visst är det mysigt att åka på sjöarna när de frusit till is men jag är eller kan inte låta bli att vara skraj för att någon eller jag ska gå igenom isen. Det hände när jag var barn att någon gick igenom när vi var och åkte på sjön. Han tror jag det var drunknade och det var stor uppståndelse kring sjön. Tror den händelsen sitter i.

 14. Vilka underbara kort och så söta de är som håller varandra i hand ❤ klart man kan åka skridskor när som. Förra året faktiskt jag lite, hade inte stått på isen på flera år, men det gick bra 👍 jag blev överaskad.
  Stackars sjuklingen där hemma.
  Värnekuddar är bra att värma på när man varit utomhus ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..