Vad jag gör?

Ja vad gör jag förutom att frysa ihjäl i detta väder? Igår fick jag tina upp mig i ett hett bad så jag nästa skållade kroppen. Och trots att jag håller på att frysa ihjäl konstant så ställer man upp för barnen, eller hur….
Så här spenderar vi våra lediga timmar, minuter och sekunder…

Skridsko Veberöd

Igår gick vi till isbanan vid badet i byn och åkte skridsko. Härliga Maja följde med oss. Hon var så fin mot Mira när hon försökte lära henne hur man gjorde. Tryggt med en vänskaplig hand.

Skridsko-4

NIX, jag åker inte skridsko. Igår var jag ute på fötterna tillräckligt. Kolla in min tur med Emma på hennes blogg, obs då ser du inte timmen det tog för mig att gå hem till henne och hem igen… Herregud, hur orkade jag stå vid skridskobanan direkt efter?

Skridsko-9

Mannen kom ner med mellis till oss alla, självklart varm oboy! Idag ligger den stackarn med feber och frossa.

Skridsko-8

Skridsko-7

Skridsko-6

Skridsko-5

Skridsko

Vet du att man kan faktiskt åka skridskor dygnet runt, det har Mira informerat oss om =). Tänk att ha en is för sig själv. Där var tre till bara.

Skridsko-2

 1. Yasmine skriver:

  Jag önskar att jag kunde åka skridskor, det ser så roligt ut! 😀

  1. fnulan skriver:

   Haha jaaa men aj vad ont det gör i fötterna!!!

 2. Men så mysigt att få åka skridsko tillsammans med vännen! 😍
  Håller med dig om kylan, fick tina upp mig under en tjock filt efter minisimmet igår

  1. fnulan skriver:

   Det får gäääääärna bli sommar nu =)

 3. Sandra skriver:

  Vilka underbara kort och så söta de är som håller varandra i hand ❤ klart man kan åka skridskor när som. Förra året faktiskt jag lite, hade inte stått på isen på flera år, men det gick bra 👍 jag blev överaskad.
  Stackars sjuklingen där hemma.
  Värnekuddar är bra att värma på när man varit utomhus ❤

 4. Kamilla skriver:

  Visst är det mysigt att åka på sjöarna när de frusit till is men jag är eller kan inte låta bli att vara skraj för att någon eller jag ska gå igenom isen. Det hände när jag var barn att någon gick igenom när vi var och åkte på sjön. Han tror jag det var drunknade och det var stor uppståndelse kring sjön. Tror den händelsen sitter i.

 5. Amanda skriver:

  Vilken snäll mamma du är som ställer upp och så fick du massvis med mortion 😉Varm choklad är ju så gott hoppas mannen snart är frisk kram❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..