ANNONS

Trill i backen blev pulka…

/

En gång i mitt liv har jag varit på skid”semester” och jag misstänker starkt att det inte blir fler tillfällen. Varför? Skitenkelt.. Anledningen är simpel, jag med skidor på fötterna funkar skitdåligt. Läs detta så fattar du…

  1. Jag råkade glida ner från i en livsfarlig backe och hade inte lärt mig att stanna. Jag slängde mig på sidan och kröp upp tills jag hamnade sidan om liftkortskön. Jaaaa kan du se det, när jag kommer där kravlande som en död Zombie?
  2. Jag skulle åka sån där liftsak, jag trillade av saken, plockade av mig pjäxorna och började gå upp för backen när hela liften stannade för att plocka upp mig igen. Pinsamt…  Resten av veckan blev det pulka….
  3. MEN en bra sak. Det var en tävling när man skulle åka längsskidor runt nåt (en sjö kanske) två gånger. Så skulle man få så lik tid som möjligt på de två rundorna. Jag var skitsmart för jag räknade hur många gånger jag trillade första rundan. Så andra rundan såg jag till att trilla lika många gånger. Smart va? Och fatta att JAG VANN… hahaha

    Okej, jag erkänner, vintern är otroligt vacker och härlig (de dagar solen strålar!) Röda friska kinder likaså

48
22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00