Trill i backen blev pulka…

En gång i mitt liv har jag varit på skid”semester” och jag misstänker starkt att det inte blir fler tillfällen. Varför? Skitenkelt.. Anledningen är simpel, jag med skidor på fötterna funkar skitdåligt. Läs detta så fattar du…

 1. Jag råkade glida ner från i en livsfarlig backe och hade inte lärt mig att stanna. Jag slängde mig på sidan och kröp upp tills jag hamnade sidan om liftkortskön. Jaaaa kan du se det, när jag kommer där kravlande som en död Zombie?
 2. Jag skulle åka sån där liftsak, jag trillade av saken, plockade av mig pjäxorna och började gå upp för backen när hela liften stannade för att plocka upp mig igen. Pinsamt…  Resten av veckan blev det pulka….
 3. MEN en bra sak. Det var en tävling när man skulle åka längsskidor runt nåt (en sjö kanske) två gånger. Så skulle man få så lik tid som möjligt på de två rundorna. Jag var skitsmart för jag räknade hur många gånger jag trillade första rundan. Så andra rundan såg jag till att trilla lika många gånger. Smart va? Och fatta att JAG VANN… hahaha

  Okej, jag erkänner, vintern är otroligt vacker och härlig (de dagar solen strålar!) Röda friska kinder likaså

 1. Therese skriver:

  Haha fy sjutton. Får flashbacks till mellanstadiet. Vi hade en slalombacke nära skolan och på idrotten brukade vi under vintern få välja mellan att åka längd eller slalom. Jag åkte alltid längd. Så ”glömde” min lärare en gång att ta med sig längdskidorna dit och tvingade upp mig, och en kompis till mig som också alltid valde längd, i backen. Inte fick vi hoppa av på första nedfarten heller, utan högt upp skulle vi åka. Och så var det det där med att hon inte hade lärt oss hur man stannar… Själv var jag inte så smart att jag gled eller kravlade mig ner utan det blev snarare någon slags störtlopp som slutade i en krasch längst ner. Kompisen åkte rakt in i en gran (men det gick bra tack och lov!) Något av det läskigaste jag varit med om och det finns nog inget som får mig att ställa mig på ett par slalomskidor igen haha. Team pulka här.

  1. fnulan skriver:

   Hahhahahahahhha förlåt men gud vad kul!!!!!!

 2. Har du skrivit om min enda skidsemester? 😂 Fast jag åkte nerför barnbacken, genom liftkön och vidare ut på parkeringen… 😬 Jag bytte in skidorna mot en pulka och åkte snålskjuts efter min dåvarande pojkvän i knappliften så att jag kom upp till lekbacken.
  Vill inte åka skidor, punkt.

  1. fnulan skriver:

   Hahahhaha är det sant =)))))) Hhahahahha

 3. Johanna skriver:

  Hahahah, men underbart!! Älskar dessa historier, för mig som stått på skidor sedan jag var pytteliten kan inte förstå hur man kan råka glida ner för en svart backe typ<3

 4. Emm skriver:

  Haha vilka roliga bilder man får upp i huvudet av att läsa detta inlägg. 😃 Jag har aldrig ens stått på ett par skidor så jag har ingen aning om hur det är.

 5. Skidor är inte min grej heller haha! Va härlig du är! 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..