Man ska aldrig säga något

Att man inte bara kan vara tyst. Knipa igen och aldrig prata mer. Eller i detta fallet inte skriva vad man tänker. Du vet min inlägg imorse om det här med paniken när telefonen ringer? Tji så in i bubblan fick jag nu. Vi kan säga att jag har tränat min dödsångest och dess biverkningar idag.

Sedan klockan 08:00 till 15:00 har jag ringt eller svarat och pratat i telefon 70 gånger. Men förstår du SJUTTIO, inte sju eller sjutton utan SJUTTIO. Jag har ALDRIG någonsin kopplat ur mig ut telefonväxeln så snabbt som idag. Nu har jag ticks i ögat och är helt manglad mentalt. Så fort mannen kommer innanför dörrarna ska jag ut och gå en lång runda och få energi. I need it.

Jag har glömt skriva vad vi ska äta denna veckan:
Måndag: Lasagnerester
Tisdag: Kycklingrester
Onsdag: Korvrester
Torsdag: Då är vi på Tivoli
Fredag: Vet ej, jag är och bowlar
Lördag: Vet ej, jag är på teater
Söndag: Grillat

Haha lilla Mira, så söt och så liten och lika trött som din mamma känner sig nu! Och kolla in hennes morgonfrilla. Men jag döööör!!

LOADING..