Man ska aldrig säga något

Att man inte bara kan vara tyst. Knipa igen och aldrig prata mer. Eller i detta fallet inte skriva vad man tänker. Du vet min inlägg imorse om det här med paniken när telefonen ringer? Tji så in i bubblan fick jag nu. Vi kan säga att jag har tränat min dödsångest och dess biverkningar idag.

Sedan klockan 08:00 till 15:00 har jag ringt eller svarat och pratat i telefon 70 gånger. Men förstår du SJUTTIO, inte sju eller sjutton utan SJUTTIO. Jag har ALDRIG någonsin kopplat ur mig ut telefonväxeln så snabbt som idag. Nu har jag ticks i ögat och är helt manglad mentalt. Så fort mannen kommer innanför dörrarna ska jag ut och gå en lång runda och få energi. I need it.

Jag har glömt skriva vad vi ska äta denna veckan:
Måndag: Lasagnerester
Tisdag: Kycklingrester
Onsdag: Korvrester
Torsdag: Då är vi på Tivoli
Fredag: Vet ej, jag är och bowlar
Lördag: Vet ej, jag är på teater
Söndag: Grillat

Haha lilla Mira, så söt och så liten och lika trött som din mamma känner sig nu! Och kolla in hennes morgonfrilla. Men jag döööör!!

 1. Sandra skriver:

  Så söt hon är ❤❤ värsta söta håret ❤ En av mina fobier i livet är spindlar, nästa är att prata i telefon, men inte pga att något har hänt, det måste vara något annat, om jag inte är på jobbet, för där klarar jag det konstigt nog 🤔
  Skönt att du inte fick några otrevliga samtal ❤

  1. fnulan skriver:

   Tur att vi slipper prata med spindlar i telefonen =)

 2. Tivoli har jag aldrig varit på vad jag kan minnas! 😀 Haha men så söt!!

  1. fnulan skriver:

   Älsk på tivoli, verkligen!

 3. Hehe…min lilla har också lockar och hennes hår står överallt på morgonen. Fy vad mycket samtal du fått :-/

 4. Deveny skriver:

  Jeg har ingen angst og jeg hadde blitt tokig om jeg måtte snakke på telefonen 30 ganger på en dag. Min følelser går ut til deg. Dette må være kjempe tøft.

 5. Åh herregud. Så många samtal. Jag kan bli irriterad om jag får 4 under kort tid haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..