Lägg dig på magen och res dig upp

Alltså den där Emma, hon PT Emma, eller ska jag säga terrorist Emma? Äsch hon är inte så farlig men hon ställer jäkligt jobbiga frågor som jag inte kan svara på med en lögn. Jag har lovat henne att alltid vara ärlig (skit åsså). Och allt negativt jag säger det förvandlar hon till nåt positivt. Jag måste bara förstå att hon är inte tjatig för sin skull, hon är det för MIN SKULL. Om det är viktigt för henne att jag kämpar på, då borde det väl vara extremt mycket viktigare för mig. Förlåt men nu bölar jag för att jag är så dum som inte fattar och får in det i skallen. Det är inte hennes prestige att få igång mig som ska gälla, det är för farao min egen.

Det är en vecka sedan vi körde vårt pass i backarna. Varje dag får jag jobba hårt för att övertala min hjärna att jag ska röra på mig. Och varje dag svarar min hjärna mig med de bästa ursäkterna. Gud så bekvämt det blir när jag slipper tänka så mycket, hjärnan förser mig med det jag vill ha, men det tar så sjukt mycket dålig och negativ energi att gå och invänta på den där bästa ursäkten att slippa. Jag kan gå hela dagen och hoppas på att bryta benet. Men se där, då kommer Emma:
– Jag vill att du tar dina 30 på morgonen, så slipper du må skit resten av dagen. Att hon alltid ska ha svar på tal =)

Därför provade jag en morgonpromenad och det kändes faktiskt väldigt bra, men jag är inte riktigt där än att jag VILL göra det. Min hjärna berättar ju för mig hur trött och stressad jag är.

Jag måste vara ärlig att jag är inte 100% nöjd med min insats denna vecka, jag hade verkligen kunnat göra mycket mer. Det jag har gjort har jag i alla fall varit väldigt stolt och glad över eftersom det är en stor skillnad mot veckan innan. Nu kan jag bara öka ju. Jag ska satsa stenhårt på att vinna kampen mot min egen hjärna som säger:
– Spring inte, det ska du bara göra när du blir jagad. Samla kraft, vila, ta det lugnt.
Jag ska vara med:
– Men du snälla hjärna, om jag ska springa när jag väl behöver det måste jag träna för att orka. Så låt mig nu göra detta för bådas skull, din och min lilla hjärnan. Var snäll och hjälp mig nu så ska du se att all stress som sitter i ditt huvud kommer att bli mindre.

Nu har jag fått till uppgift att ligga på magen och resa mig upp 30 gånger… Tack.. Jag ska bara stänga av min hjärna först. Det värsta är att det ska filmas..

Träning i backen

sträcka

Emma
Alltså här är Emma, så fin och genuin och vill mig så väl. Jag är svår nog en svår nöt att knäcka för henne eftersom jag är sååååå anti…..

LOADING..