Fnulan gör en fnula

Här ska vi snacka om att ”göra-en-fnula”, dom som har hängt med mig länge vet exakt vad det innebär. Jag har en hel kategori om det där jag berättar om min klantigaste klumpiduns upplevelser. Så typsikt för mig.

Nu ska jag berätta om när jag var i Venezuela och var så sjukt mallig att jag faktiskt kunde några få ord på spanska. Släkten var djupt imponerade av mina spanskaskills. Jag briljerade. Tills vi tillkallade taxi som skulle ta oss till en basar.
När vi lämnade taxin bad jag taxi chauffören snällt om att hämta oss om två timmar. Han såg så sur ut och blängde skitilsket på mig. Jag tänkte att han nog inte fattade vad jag sa så jag sa samma sak igen och så visade jag med en cirkelrörelse och två fingrar att vi ville bli hämtade igen om två timmar.

Då backade han två steg och började verkligen asgarva. Han berättade för sina taxikollegor vad jag sagt och alla började skratta. Sen kom han fram till mig så sa han skrattade
– No, no, no noooo! Not say retardo, say returno!!! 
Och sen skrattade han tills han körde iväg med sin taxi. Och när han kom tillbaka efter två timmar och såg mig så skrattade han igen…

Venezuela 3

Venezeula 2

Venezuela 1

Resten av mina Fnulan gör en Fnula inläggen hittar du HÄR =))))))

 1. Haha! Du är dig lik, märker jag 😀
  Kram på dig!

 2. Kirsi skriver:

  Det är inte alltid så lätt med språk, även om vissa kan tycka att det är självklart. Vad schysst av chauffören att ändå rätta dig, istället för att låta dig fortsätta säga fel. 🙂

 3. Madde skriver:

  Jag dör av skratt. Detta med språk är inte alls så lätt 🙂 Minns då min dotter tyckte ”The cock” var så snygg i Marmaris…. kan säga att vid det tillfället lärde hon sig vad kock heter på engelska.

  1. fnulan skriver:

   Hahhaaha men jag dör vad roligt!!!!

 4. Va härligt att han kunde skratta åt de där . Jag hade nog med skrattat men mest för han skrattade 😂

 5. Sarah skriver:

  Vad rolig du är xD Kul när sånt händer ändå 🙂 Man kommer ju ihåg det och skrattar åt det sen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..