ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fnulan gör en fnula

/

Här ska vi snacka om att ”göra-en-fnula”, dom som har hängt med mig länge vet exakt vad det innebär. Jag har en hel kategori om det där jag berättar om min klantigaste klumpiduns upplevelser. Så typsikt för mig.

Nu ska jag berätta om när jag var i Venezuela och var så sjukt mallig att jag faktiskt kunde några få ord på spanska. Släkten var djupt imponerade av mina spanskaskills. Jag briljerade. Tills vi tillkallade taxi som skulle ta oss till en basar.
När vi lämnade taxin bad jag taxi chauffören snällt om att hämta oss om två timmar. Han såg så sur ut och blängde skitilsket på mig. Jag tänkte att han nog inte fattade vad jag sa så jag sa samma sak igen och så visade jag med en cirkelrörelse och två fingrar att vi ville bli hämtade igen om två timmar.

Då backade han två steg och började verkligen asgarva. Han berättade för sina taxikollegor vad jag sagt och alla började skratta. Sen kom han fram till mig så sa han skrattade
– No, no, no noooo! Not say retardo, say returno!!! 
Och sen skrattade han tills han körde iväg med sin taxi. Och när han kom tillbaka efter två timmar och såg mig så skrattade han igen…

Venezuela 3
Venezeula 2
Venezuela 1

Resten av mina Fnulan gör en Fnula inläggen hittar du HÄR =))))))

44

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00