Måndag

På riktigt varför finns dom? MÅNDAGAR. Jag ser inte det som en härlig ny vecka, eller hoppar upp på morgonen redo för en nystart. Jag surar, gnäller och drar täcket över huvudet.Denna helgen gick för fort och jag missade att den ens var. Jag vågar vägra måndag. Gör du det? Skitmåndag.

MEN det blev en mycket bättre måndag när jag kollade fina Annas blogg. Mitt hjärta pulserade hårdare än hårdast av det jag läste. Jag blev så rörd så jag började lipa när jag såg alla fina kommentarer.
Du får gå in och läsa HÄR. Det är ganska galet att man kan göra andra glada med sina ord.

Img 20190201 145138 8306117459058860857993.jpg

Idag får jag passa Elise en stund för att Cornelia ska hjälpa oss och jobba på mitt jobb. Det är det som kallas familjeföretag va? Det känns som ett bra byte =) Min lilla Tulla Bulla <3

LOADING..