Måndag

På riktigt varför finns dom? MÅNDAGAR. Jag ser inte det som en härlig ny vecka, eller hoppar upp på morgonen redo för en nystart. Jag surar, gnäller och drar täcket över huvudet.Denna helgen gick för fort och jag missade att den ens var. Jag vågar vägra måndag. Gör du det? Skitmåndag.

MEN det blev en mycket bättre måndag när jag kollade fina Annas blogg. Mitt hjärta pulserade hårdare än hårdast av det jag läste. Jag blev så rörd så jag började lipa när jag såg alla fina kommentarer.
Du får gå in och läsa HÄR. Det är ganska galet att man kan göra andra glada med sina ord.

Img 20190201 145138 8306117459058860857993.jpg

Idag får jag passa Elise en stund för att Cornelia ska hjälpa oss och jobba på mitt jobb. Det är det som kallas familjeföretag va? Det känns som ett bra byte =) Min lilla Tulla Bulla <3

 1. Amanda skriver:

  Du är så fantastisk och du har verkligen en grym och rolig blogg. Som jag skrev i Annas inlägg jag skulle mer än gärna vilja träffa dig 🙂 <3 kram

  1. fnulan skriver:

   Men tack snälla goa Amanda <3 Du är så fin <3

 2. Vad roligt med familje företag och vilken fin bild 💕

  1. fnulan skriver:

   Ja samtidigt ganska krävande, man är aldrig ledig.

 3. Lena skriver:

  Hej, jag har tyvärr vill jag säga, inte läst din blogg så länge. Men tack för dina fnulan, gör en fnulan inlägg. Bodil är ju bara bäst😂😂. Det är i klass med ”vi hade åtminstone tur med vädret” herre min skapare så bra! Kram Lena

  1. fnulan skriver:

   Du är välkommen tillbaka kära du!! KRAM

 4. Måndag? Påstår du att det är måndag idag? Kanske det, jag har lite svårt att hålla isär dom, dagarna 😉

  1. fnulan skriver:

   Hahahhaa så skönt för dig =)

 5. Måndagar brukar vara jobbiga för mig vanligtvis och har alltid den känslan. Men idag, ett mirakel. Hade värdens energi och gick upp, gickk upp såpass tidigt innan jag skulle gå på morgonen att jag tom sminkade mig. Händer aldrig när jag ska till skolan

  1. fnulan skriver:

   Haha men skryt lagom =))) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..